luni, 18 iulie 2011

ADEVARUL TRIST DESPRE CORAN !

         Dragi cititori,            Acest studiu nu este pentru a insulta pe cineva, ci doar pentru a atrage atenția asupra capcanelor întinse de aceasta carte, Coran-ul (Quran-ul), care nu are nimic de a face cu ceea ce a spus Dumnezeu prin prooroci, prin Iisus Hristos si prin apostoli.
Dumnezeu nu se schimba de la o perioada la alta, susținând o Cale Sfânta in Biblie, iar apoi să o schimbe cu alta in Coran.

PENTRU STUDIUL CORANULUI S-AU FOLOSIT MAI MULTE TRADUCERI DUPA CORAN (Quran) GASITE ONLINE PE INTERNET, (www.tanzil.net) INCLUSIV DIN LIMBA ENGLEZA, PENTRU O TRADUCERE CÂT MAI CORECTA A CESTEI CARTI.  
DECI IATA DOAR CATEVA DIN CIUDATENIILE DIN CORAN CARE NU SE POTRIVESC DELOC CU INVATATURA LUI DUMNEZEU DATA PROOROCILOR, CU INVATATURA LUI IISUS CHRISTOS SI A APOSTOLILOR:

AU FOST PUNCTATE CELE MAI IMPORTANTE 40 DE CIUDATENII DIN CORAN (Quran):

1. CIUDĂȚENIE DIN CORAN:

ÎNDEMNURI LA LUPTĂ ȘI VIOLENȚĂ ÎN CORAN


In Coran, Al-Baqara'' Luptati întru calea lui Dumnezeu cu cei care lupta împotriva voastra. Nu fiti călcători de lege, căci Dumnezeu nu-i iubeste pe calcatorii de lege. (190) OMORÂȚI-I ORIUNDE-I ÎNTÂLNIȚI, izgoniti-i din locul de unde va vor fi izgonit. Ispita este mai apriga decat uciderea. Nu va razboiti cu ei In preajma Moscheei celei Sfinte, daca ei nu pornesc lupta cu voi acolo. Daca se lupta cu voi, omorati-i, caci aceasta este rasplata celor tagaduitori. (191) Daca ei se opresc, sa stiti atunci ca Dumnezeu este Iertator, Milostiv. (192) LUPTAȚI-VĂ CU EI PÂNĂ CÂND NU VA MAI FI NICI O ISPITA, CI VA FI DOAR LEGEA LUI ALAH. DACA SE OPRESC, NU-I VRAJMASITI DECAT PE CEI NEDREPTI. '' .


Deci arabii nu asteapta neaparat sa fie atacati de evrei sau americani ca sa riposteze, ci pur si simplu ataca oricand sunt indemnati de leaderii lor religiosi sa o faca pe motive ca lupta contra ''necredinciosilor''.


ALT INDEMN LA LUPTA IN Coran: ''LUPTA V-A FOST SCRISĂ, insa voua va este sila de ea. S-ar putea sa va fie sila de ceva, Insa sa fie un lucru bun pentru voi. S-ar putea sa iubiti ceva, si sa fie un lucru rau pentru voi. Dumnezeu stie, insa voi nu stiti. (216)
CÂND TE ÎNTREABĂ DESPRE LUPTA IN RĂSTIMPUL LUNII CELEI SFINTE, SPUNE-LE: “LUPTA IN ACEASTA LUNĂ ESTE O GROZAVIE.
, Insa a-i indeparta pe oameni de calea lui Dumnezeu, a fi necredincios fata de El si fata de Moscheea cea Sfanta este cu mult mai groaznic Inaintea lui Dumnezeu. Ispita este mai groaznica decat lupta. Ei nu vor Inceta sa se lupte cu voi, pana ce nu va vor Intoarce de la Legea voastra, daca vor putea.''.


Si iarasi din Coran:,Tu esti Conducatorul nostru! Ajuta-ne noua Impotriva neamului celor tagaduitori ".


Sau, Al-Anfal, 6:''Cand Dumnezeu v-a fagaduit ca una dintre cele doua tabere va fi a voastra ati fi vrut ca cea fara arme sa fie a voastra, Insa Dumnezeu a vrut ca Adevarul sa se Implineasca prin cuvintele Sale si ca tagaduitorilor sa li se taie radacinile ''. ... ''(11) Domnul tau a dezvaluit Ingerilor: “Eu sunt cu voi. Intariti-i pe cei care cred si Eu voi arunca groaza In inimile celor care tagaduiesc. 
ZDROBITI-LE GRUMAZURILE, ZDROBITI-LE FIECE DEGET.” (12) Aceasta, caci s-au rupt de Dumnezeu si de trimisul Sau.''. (cand IISUS NE INVATA SA FIM BLANZI SI IERTATORI SI CU DUSMANII NOSTRII SI SA-I INVATAM CU BLANDETE CALEA DOMNULUI SI SA-I MUSTRAM CA PE NISTE FRATI PE CEI CE GRESESC. Iar cei care refuza, sa ne scuturam praful de pe picioare si sa parasim acel loc.), ''... Fata de cei care s-au rupt de Dumnezeu si de trimisul Sau, Dumnezeu este aprig la pedeapsa. (13) Acesta va este voua! Gustati-l! Tagaduitorii, de osanda Focului, vor avea parte. (14) O, voi cei ce credeti! Cand Ii Intalniti pe cei care tagaduiesc gata de lupta, nu le Intoarceti spatele, (15) caci cel care Intoarce spatele Intr-o asemenea zi — daca nu se duce la o alta batalie ori daca nu se alatura unei alte ostiri — acela va atrage mania lui Dumnezeu asupra sa si limanul sau va fi Gheena! ''.
Deci iata ura impotriva celor care refuza islamul, indemn la lupta si chiar , de fapt, impotriva celor care il tagaduiesc pe Dumnezeu si pe Trimisul Sau , Iisus.

In Al-Anfal, ''(38) 
RĂZBOIȚI-VĂ CU EI PÂNĂ CĂND NU VOR MAI FI O ISPITA, ȘI PĂNĂ CE CREDINȚA VA FI INTRU TOTUL A LUI ALAH (D-zeu). Daca Inceteaza, Dumnezeu este Vazator a ceea ce faptuiesc. ''
Al-Anfal:, ''(71) CEI CARE CRED, PRIBEGESC, LUPTA PENTRU CALEA LUI ALAH CU BUNURILE SI FAPTURILE LOR, ADĂPOSTESC ȘI AJUTA, ACESTIA SUNT PRIETENI UNII ALTORA.
Voi nu sunteti Insa prietenii celor care cred si n-au plecat In pribegie, atata vreme cat nu vor pleca. Daca va cer ajutorul In numele credintei, trebuie sa-i ajutati, Insa nu Impotriva unui popor cu care ati facut un legamant. (72) Cei care tagaduiesc sunt prieteni unii altora. Daca voi nu veti face astfel, pe pamant se va Intinde o razvratire si o mare stricaciune. (73) 
CEI CARE CRED, PRIBEGESC, LUPTĂ PENTRU CALEA LUI ALAH (D-ZEU), ADAPOSTESC SI AJUTA, ACESTIA SUNT CREDINCIOSII. EI VOR AVEA PARTE DE IERTARE SI RASPLATA IMBELSUGATA. (74) CEI CARE AU DEVENIT CREDINCIOSI, DUPA CE AU PRIBEGIT, SI AU LUPTAT ALATURI DE VOI, EI SUNT DE-AI VOSTRI. .
Rudele de sange au grija unele de altele. Aceasta este In Cartea lui Dumnezeu. Dumnezeu este Atotstiutor! ''


Tot In Coran, At-Tawba, ''(23) Spune: 
DACĂ TAȚII VOȘTRI, FIII VOȘTRI, FRAȚII VOSTRI, SOTIILE VOASTRE, CLANUL VOSTRU, BUNURILE CE LE-ATI AGONISIT, UN NEGOT DE-A CARUI VESTEJIRE VA ESTE TEAMĂ, LOCUINTELE UNDE VA SIMȚITI BINE, VĂ SUNT MULT MAI DRAGI DECÂT DUMNEZEU SI TRIMISUL SĂU SI DECÂT RĂZBOIUL PENTRU CALEA LUI ALAH, AȘTEPTAȚI PÂNĂ VA VENI ALAH CU PORUNCA SA!” ''. ...''RAZBOIȚI-VĂ CU CEI CARE NU CRED IN ALAH ȘI IN ZIUA DE APOI,
cu cei care nu socot oprit ceea ce Dumnezeu si trimisul Sau au oprit, cu cei care nu tin Legea Adevarata dintre cei carora li s-a dat Cartea.
RĂZBOIȚI-VĂ CU EI PĂNĂ VOR PLĂTI TRIBUTUL CU MÂNA LOR DUPĂ CE AU FOST UMILIȚI.
(29) Evreii au spus: “Uzair este fiul lui Dumnezeu!” Crestinii au spus: “Cristos este fiul lui Dumnezeu!” Aceasta este vorba din gura lor si ei repeta vorba celor care tagaduiau odinioara. Sa-i bata Dumnezeu! Cum de se Intorc! (30)


Sau: in Al-Ankabut: ''Cine lupta, lupta pentru sufletul sau. Dumnezeu este prea Bogat si fara aceste lumi. (6) ''.


In At-Tawba ''(37) O, voi ce credeti! Ce-i cu voi? Cand vi s-a spus: “Porniti la lupta pentru calea lui Dumnezeu!”, v-ati lipit de pamant. ... (38) DACĂ NU PORNIȚI LA LUPTĂ, ALAH VĂ VA OSÂNDI LA O DUREROASĂ OSÂNDĂ, apoi va va Inlocui cu alt popor si nu-L veti pagubi cu nimic. Dumnezeu asupra tuturor are putere. ... 40. Usori ori grei, porniti la lupta. Luptati cu bunurile si fapturile voastre pentru calea lui Dumnezeu. Aceasta este bine pentru voi, daca ati sti! ... (48) Unul dintre ei spuse: “Scuteste-ma de lupta, nu ma Impinge In ispita!” Oare nu sunt ei cazuti In ispita? Gheena Ii va Invalui pe tagaduitori. ...(72), O, Profetule! Războiește-te cu tăgăduitorii si cu fățarnicii. Fii crunt cu ei! Limanul lor va fi Gheena! Urata devenire! ... (80) Ei urasc sa lupte pentru calea lui Dumnezeu cu bunurile si fapturile lor. Ei spun: “Nu porniti la lupta pe arsita!” ...Credeti In Dumnezeu! Luptati alaturi de trimisul Sau!” ... (87) Doar trimisul si cei care cred se razboiesc cu bunurile si fapturile lor, acestia vor avea cele mai bune lucruri. Acestia vor fi fericiti! (88) Dumnezeu le-a pregatit Gradini pe sub care curg rauri, unde vor vesnici. Aceasta este fericirea cea mare! ... (92) Sa te ridici insa asupra celor care-ti cer ingaduinta sa nu lupte, caci ei sunt bogati si ar fi bucurosi sa ramana cu cei lasati In urma. ''


Sau, tot in Coran, sura lui Muhammad, spune asa: ''Atunci când vă intâlniți cu tăgăduitorii, loviți-le grumazurile si când le-ați nimicit forțele, legați-i cu tărie si dupa aceea: fie indurare, fie rascumparare, pana cand razboiul isi lasa jos poverile. si aceasta, caci daca Dumnezeu ar fi voit, ar fi scapat de ei, Insa El a vrut sa-i puna la Incercare pe unii prin altii. El nu va face desarte faptele celor ucisi pe calea lui Dumnezeu, (4) ''.


Sau in Al-Fath:''Spune-le acelora dintre beduinii care au ramas In urma: “Veți fi chemati impotriva unui popor cu o putere de temut. Ori va veti lupta cu ei, ori se vor supune. Daca dati ascultare, Dumnezeu va va da o frumoasa rasplata. Daca veti Intoarce spatele, precum l-ati Intors si mai Inainte, El va va osandi la o dureroasa osanda (16) Nici o stramtorare asupra orbului, nici o stramtorare asupra ologului, nici o stramtorare asupra bolnavului! Pe cel care da ascultare lui Dumnezeu si trimisului Sau (IISUS), El Il va lasa sa intre In Gradini pe sub care curg rauri, iar pe cel care Intoarce spatele, El Il va osandi la dureroasa osanda. (17)''.
Deci Coranul te invata sa asculti de Dumnezeu si de Iisus, dar invatatura Lor o neaga, inlocuind-o cu indemnuri la lupta si violenta.


Sau in Al-Fath:''Alah v-a făgăduit multă pradă si v-a grăbit spre ea. El a Indepartat de voi mainile oamenilor ca aceasta sa fie un semn credinciosilor si ca sa va calauzeasca pe o Cale Dreapta....Daca tagaduitorii s-ar fi luptat cu voi, ei ar fi Intors spatele si nu ar fi aflat nici aliat, nici aparator. (22) Acesta este obiceiul lui Dumnezeu acum si Intotdeauna. ...(23).


Sau in Al-Hujurat :''Daca doua tabere de credinciosi se razboiesc, impacati-le. Daca una din ele s-a ridicat pe nedrept impotriva celeilalte, luptati Impotriva celei ce s-a ridicat, pana ce se va pleca Inaintea Poruncii lui Dumnezeu. ...(9)''.... ''Credinciosii sunt numai cei care cred In Dumnezeu si In trimisul Sau si nu se Indoiesc mai apoi si se lupta pe calea lui Dumnezeu cu averile si fapturile lor. Acestia sunt cei sinceri. (15) ''.


Sau, in Adh-Dhariyat :''Să fie uciși bănuitorii, (10) ei, cei care sunt intr-o prăpastie si nu-și dau seama! (11) ''.


Sau, in Al-Hashr: ''Alah îi da toata prada trimisului Sau, caci voi nu i-ati sarit In ajutor pe cai si pe camile. ... (6) Ceea ce Dumnezeu a daruit trimisului Sau ca prada de la locuitorii cetatilor, este a lui Dumnezeu si a trimisului Sau,a rudelor sale, a orfanilor, a sarmanilor si a drumetului, Insa nu si celor dintre voi ce sunt bogati. Ceea ce va da trimisul, luati! Ceea ce va opreste, lasati! ... (7) ''.


Sau, in Al-Mumtahina:''Daca vreuna dintre sotiile voastre fuge la tagaduitori, iar voi Ii veti pedepsi pe acestia, dati despagubire celor ale caror sotii au fugit pentru ceea ce au cheltuit. Temeti-va de Dumnezeu In care credeti! (11) ''.


Sau tot in Coran, in surele lui As-Saff :'' Dumnezeu Ii iubeste pe cei care lupta pe calea Sa In randuri strânse de parcă ar fi o zidire turnată în plumb. (4) ''.


Sau, in As-Saff : ''Credeti In Dumnezeu si In trimisul Sau! Luptati-va pe calea lui Dumnezeu cu averile si fapturile voastre. Aceasta va fi bine pentru voi. O, daca ati sti! (11) Dumnezeu va va ierta voua pacatele voastre si va va lasa sa intrati In Gradinile pe sub care curg rauri, cu locuinte bune, In Gradinile Edenului. Aceasta este fericirea cea mare! (12) si va va da ceea ce va place: un ajutor de la Dumnezeu si o victorie grabnica. ...(13).''.


Sau in At-Tahrim, spune asa: ''O, Profetule! Lupta-te cu tagaduitorii si cu fatarnicii! Fii aspru cu ei! ... (9) ''.


Sau in Al-Muddathir, Dumnezeu ar spune despre un tagaduitor:''Să fie omorât precum a hotarat! (19) Da! Sa fie omorat precum a hotarat! (20) .


Sau in Abasa:''Să fie ucis omul! Cât este de tagaduitor! (17) ''. 
Totusi Biblia spune sa-l inveti, sa-l mustrii sau sa-l lasi in pace daca nici cum nu vrea sa creada, caci il va pedepsi ulterior Dumnezeu. Si nu sa-l ucizi ca in coran !!! De aci cred ca apar crimele arabilor impotriva celor care nu cred in Coran sau vor sa paraseasca aceasta carte mincinoasa.


Alte indemnuri din Coran la lupta; In An-Nisa. ''(73) Să lupte pentru calea lui Dumnezeu cei care isi vând viața de acum pe viata de apoi! Celui care lupta pentru calea lui Alah, fie ca va fi ucis, fie ca va fi biruitor, îi vom da o mare răsplată. (74) De ce nu luptați pentru calea lui Alah (D-zeu) de vreme ce cei slabi dintre barbati, femeile si copiii spun: “Domnul nostru! Scoate-ne din aceasta cetate cu locuitori nedrepti. Da-ne noua un obladuitor de la Tine! Da-ne noua un ajutor de la Tine!” (75) Credinciosii lupta pentru calea lui Dumnezeu, tagaduitorii lupta pentru calea lui Taghut. Luptati-va cu prietenii Diavolului, caci capcanele Diavolului sunt slabe. ... Cand lupta le sta scrisa, unii se tem de oameni ca de Dumnezeu ori chiar si mai tare. Ei spun: “Domnul nostru! De ce ne-ai scris noua lupta? De ce nu ai lasat-o mai tarziu pentru alt soroc? Spune-le: “Putina este bucuria Vietii de Acum, Viata de Apoi este mai buna pentru cel care se teme de Dumnezeu. Nu veti fi nedreptatiti nici cat un fitil (de opait).” (77) Oriunde ati fi, moartea vă va lovi, chiar de vă veti închide in turnuri intărite. ''


Sau :'' Ati vrea sa-l calauziti pe cel pe care Dumnezeu Il rataceste? Nu veti afla nici o calauza pentru cel pe care Dumnezeu Il rataceste. (88) Lor le-ar placea sa va vada tagaduitori, precum sunt ei Insisi, si astfel sa fiti asemenea lor! Nu va luati nici un prieten dintre ei pana nu vor pribegi pe calea lui Dumnezeu. Dacă întorc însa spatele, prindeti-i si omorati-i oriunde îi veți afla. Nu va luati nici conducator, nici ajutor dintre ei, (89) In afara de cei aliati cu un popor cu care voi ati Incheiat un legamant, ori a celor care vin la voi cu inima stransa de-a lupta cu voi, ori de a lupta cu poporul lor. '' ... ''(90) Veti afla alti oameni care doresc pace Intre voi si poporul lor. De fiecare dată când sunt împinsi la neascultare, sa fie zdrobiți. Daca nu se vor Indeparta de voi, daca nu va Imbie la pace, daca nu-si lasa mainile în jos, prindeți-i, omorâți-i, oriunde-i veți afla. Noi vă dăm împuternicire deslușită asupra lor! ''.


Sau: ''Credinciosii care se feresc sa lupte — In afara de cei oropsiti — si cei care lupta pentru calea lui Dumnezeu cu bunurile si fapturile lor nu sunt deopotriva. Alah le da întaietate celor care lupta cu bunurile si fapturile lor asupra celor care se feresc sa lupte. Dumnezeu a fagaduit tuturor bunătăți, însa Dumnezeu le da întâietate luptatorilor față de cei care stau degeaba si lor va da o mare rasplată. (95) El Ii ridica, la El, cu multe trepte daruindu-le iertare si milostenie. Dumnezeu este Iertator, Milostiv. ''.
Pai cum este milostiv Dumnezeu si iertator in mintea musulmanilor (desi este), cand mai sus indeamna la crima? Iar intaietate au luptatorii si fanaticii de islamisti, decat cei care refuza crimele? Ce inseamna la musulmani sa lupti pentru Dumnezeu? Nu inseamna sa lupti cu firea pacatoasa, ci sa lupti cu cei care refuza islamul. DUMNEZEU NE INVATA SA NE IUBIM SI SA FIM IERTATORI. IAR IISUS SA MERGEM IN LUME SI SA BOTEZAM CATI MAI MULTI IN NUMELE SAU SI SA PROPOVADUIM: ADEVARUL, IERTAREA, PACEA, DRAGOSTEA , MILA, EVLAVIA, CREDINTA, CUMPATAREA, IMPARATIA CERURILOR, MILOSTENIA SI ASTFEL DE FAPTE PLACUTE INAINTEA LUI DUMNEZEU. Si nicidecum sa ii ucidem pe aceia care refuza.


Sau O ALTA MINCIUNA INDREPTATA DESPRE CE AR SCRIE IN TORA SAU EVANGHELIE. Si anume in At-Tawba: ''(110) Dumnezeu a cumparat de la credinciosi sufletele si bunurile lor, dandu-le In schimb Raiul. Ei se razboiesc pentru calea lui Dumnezeu: ucid si sunt ucisi. Aceasta este o fagaduiala intru Adevar in Tora, Evanghelie si Coran. ''. - Asa ceva in Tora si Evangheie nu scrie. Deci cine a citit Tora si Evanghelia, poate realiza aici cu mare usurinta cat de mult minte Coranul.  
Doar in Tora care a fost inainte si avea specificul de a se apara evreii de invadatori sau sa-si ia tara in stapanire pe care Dumnezeu le-a dat-o de la paganii care L-au parasit pe Dumnezeu. Dar cum arabii nu citesc Biblia, ar crede ca asa ceva ar scrie in Biblie.


Sau in Muhammad, Dumnezeu ar spune: ''Noi va vom pune la incercare ca sa-i cunoastem pe cei dintre voi ce sunt luptatori si rabdatori, dupa cum vom pune la incercare si vestile voastre. (31) .... Nu va Inmuiati si nu cereti pacea cand voi sunteti sus, caci Dumnezeu este cu voi si El nu va va amagi pentru faptele voastre. (35) ''.2. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:  

UN RAMADAN, MAI MULT DAUNĂTOR DECÂT BENEFIC.


Si anume putem posti in luna Ramadan doar ziua? Noaptea poate fi la locul ei de cinste unde putem trai in desfrau si dezmat. Dar ziua nu, caci e pauza pentru a ne odihni, dupa atata mancare si bautura. Halal post. 

Deci iata ce scrie in Al-Baqara , pag 29, versetul 186: ''Impreunarea cu femeile voastre va este îngaduita în noptile de post, caci ele va sunt voua vesmant, precum si voi le sunteti lor vesmant. Dumnezeu stie ca voi însiva v-ati trada si atunci El s-a Intors catre voi si v-a încuviintat. Impreunati-va acum cu ele si cereti ceea ce Dumnezeu v-a scris! Mâncati si beti până ce veti putea deosebi in zori un fir alb de un fir negru! Apoi postiti pana in noapte si nu va impreunati cu ele, ci stati si chibzuiti In locurile de rugaciune.... ''.

Deci dupa asa o noapte copioasa, ziua oricum o dormi si nu iti trebuie post, caci postesti singur de la sine. Adica si paganii fac la fel. Noaptea fac dragoste cu nevestele (iubitele), mananca si beau, iar cand se face dimineata, dorm pana dupa amiaza sa se refaca pentru continuarea dezmatului din noaptea urmatoare. 
PAI SI ANIMALELE DE PRADA , PRECUM LEII, FAC LA FEL ! NOAPTEA DUPA CE AU VANAT SI AU MANCAT BINE, SE URCA UN PIC PE LEOAICA, IAR ZIUA STAU CU BURTA LA SOARE SI ''POSTESC'' ! Exact ca la arabi in Ramadan ! Si atunci unde este diferenta intre postul islamic si ''postul'' sau obiceiul unor animale? 

MOISE A POSTIT (FARA SA MANANCE NIMIC SI FARA SA BEA NIMIC) 40 DE ZILE SI 40 DE NOPTI (SI INCA DE DOUA ORI) CAND DUMNEZEU I-A DAT CELE DOUA TABLE DE PIATRA CU CELE 10 PORUNCI SCRISE DE INSUSI DEGETUL LUI DUMNEZEU, SUS PE MUNTELE HOREB.

ȘI ILIE A POSTIT (FARA SA MANANCE NIMIC SI FARA SA BEA NIMIC) 40 DE ZILE SI 40 DE NOPT.

SI IISUS A POSTIT 40 DE ZILE SI 40 DE NOPTI IN PUSTIU, DUPA CARE A FLAMANZIT. DACA IISUS AR FI MANCAT NOAPTEA (CEEA CE NU PREA AVEA IN DESERT), NU AR FI FLAMANZIT DACA AR FI MANCAT NOAPTE DE NOAPTE CA IN RAMADAN. DECI POSTUL (TRUPESC) IMPUS DE ARABI E FARA LOGICA, ATATA TIMP CAT ITI PERMITE CA INTOATE NOPTILE ANULUI SA MANANCI, SA BEI SI SA FACI DRAGOSTE CAT VREI. . 

IN PLUS, S-A DOVEDIT SI DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL CA NU ESTE BINE SA NU MANANCI SI SA NU BEI NIMIC TOATA ZIUA, IAR APOI SEARA SA RECUPEREZI TOTUL. CACI FLAMAND FIIND, VEI FI TENTAT SA MANANCI MULT. ASTFEL TE VEI INGRASA, GRASIMEA SE VA DEPUNE SI PE ARTERE, SOMNUL VA FI INGREUNAT ETC, ETC. 

DAR INTELEG CUMVA ARABII CA  RAMADANUL LOR, NU LE ADUCE DELOC BENEFICII, CI DOAR PROBLEME DE SANATATE? IAR SPIRITUAL VORBIND, NICI MACAR O SMERENIE A SUFLETULUI SI A TRUPULUI NU ESTE IN FATA LUI DUMNEZEU. 

 
3. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN::

In Ta-Ha, pag. 319, ''(112) Noi am pogorat astfel un Coran arab în care am pus și amenințări. Poate se vor teme ori poate le va fi împrospatata amintirea! ''.

Cum putea Dumnezeu sa trimita o alta carte si diferita oamenilor, când stia ca timp de 600 de ani dupa Yeșua Christos, oamenii au propovaduit o anumite Evanghelie. Astfel prin noua carte (Coranul), s-ar fi produs o dezbinare intre crestini si arabi. Credeti ca Dumnezeu vroia ca oamenii sa se iubeasca sau sa se dezbine? Eu cred ca Dumnezeu nu are interesul sa dezbine oamenii, nici să se urască, nici să se omoare intr ei, ci sa-i unească și să se iubească.  
Dar numai satana, despre care vorbeste Dumnezeu ca il va nega pe Iisus Christos ca fiul 

Sau. ''Cine este mincinosul, daca nu cel ce tagaduieste ca Isus este Hristosul? Acela este Anticristul, care tagaduieste pe Tatal si pe Fiul.  Oricine tăgăduieşte pe Fiul n-are pe Tatăl. Oricine mărturiseşte pe Fiul are şi pe Tatăl.” (1 Ioan 2:22-23)

Deci iata cine este Antichristul cum spune Biblia, adica Mahomed, inventatorul Coranului, ca sa-si supuna hoardele sa le conduca intr-un asa zis ”razboi sfant” inspre islamizare si cucerire de teritorii sub pretext divin !!! ”Razboi sfant” ce continua si in zilele noastre.

Tot Biblia spune ca va trimite o alta carte inspre ratacirea celor care nu cred. In 2 Tes. 2:9-12. ''Si atunci se va arata cel fara de lege, pe care Domnul Iisus il va ucide cu suflarea gurii Sale si-l va nimici cu stralucirea venirii Sale. Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, insotita de tot felul de puteri si de semne si de minuni mincinoase. Si de amagiri nelegiuite, pentru fiii pierzarii, fiindca ei n-au primit iubirea adevarului, ca ei sa se mantuiasca. Si de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amagire, ca ei sa creada minciuni, Ca sa fie osanditi toti cei ce n-au crezut adevarul, ci le-a placut nedreptatea.''.
 

4. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

CORANUL PROPOVĂDUIEȘTE CĂ IISUS ESTE TRIMISUL LUI DUMNEZEU, CĂ ÎNVĂȚĂTURA LUI IISUS ESTE DE LA DUMNEZEU, CĂ TREBUIE URMATĂ, DAR ISLAMIȘTII NEAGĂ ÎN SCHIMB ÎNVĂȚĂTURA LUI.


Si anume in Coran, in An-Nisa, sura (versetul) 171, spune asa: ''Nu spuneti despre Dumnezeu decat Adevarul! Da, HRISTOS! IISUS, fiul Mariei, este Trimisul lui Dumnezeu, Cuvantul Lui pe care l-a aruncat Mariei, un Duh de la El. Credeti In Dumnezeu si in trimisii Sai!''.

Sau in An-Nur(55):'' Savarsiti-va rugaciunea, dati milostenie, dati ascultare Trimisului (IISUS) ! Poate veti fi miluiti! '' .
Si atunci arabii de ce nu dau ascultare Trimisului lui Dumnezeu, IISUS?
Coranul vorbeste despre IISUS si sa te inchini Lui, dar nu si despre invatatura Lui, pe care o neaga cu desavarsire, sustinand mereu ca a fost modificata, fara a avea dovezi in acest sens.

Sau in Al-Hadid : ''Noi l-am trimis pe IISUS, fiul Mariei. Noi i-am dat lui Evanghelia si am pus în inimile celor care IL urmau blândețea și milostenia, însa calugaria pe care ei au întemeiat-o, Noi nu le-am scris-o decat pentru a cauta multumirea lui Dumnezeu. Ei nu au pazit-o însa asa cum se cuvenea s-o pazeasca. Cei care crezura, dintre ei, avura rasplata, Insa multi fura desfranati! (27) O, voi cei ce credeti! Temeti-va de Dumnezeu! Credeti In trimisul Sau (IISUS) pentru ca Dumnezeu sa va dea Indoit din milostivenia Sa si sa va daruiasca o lumina In care sa mergeti si sa va ierte voua. Dumnezeu este Iertator, Milostiv. (28) ''. DECI DACA RECUNOASTE CORANUL CA DUMNEZEU I-A DAT LUI IISUS EVANGHELIA SI A PUS PRIN EL CUVINTELE LUI DUMNEZEU IN INIMILE NOASTRE, ATUNCI DE CE OCOLESC ARABII ACEASTA EVANGHELIE?

In Al-Baqara , pag. 21, versetul 135, Dumnezeu ar spune arabilor sa le zica astfel evreilor:''Spuneti: “Credem In Dumnezeu si In ceea ce ne-a fost pogorat noua, In ceea ce a fost pogorat lui Abraham, lui Ismail, lui Isaac, lui Iacob, triburilor, In ceea ce i s-a dat lui Moise, lui IISUS, In ceea ce li s-a dat profetilor de la Domnul lor si nu facem nici o deosebire Intre ei, caci noi Lui Ii suntem supusi.''.

Sau ...''Noi i-am pus pe unii trimisi Inaintea altora. Unora Dumnezeu le-a vorbit, pe altii Dumnezeu i-a ridicat pe trepte Inalte. Noi i-am dat lui IISUS, fiul Mariei, dovezi vadite si l-am Intarit cu duhul sfinteniei. Daca Dumnezeu ar fi voit, cei care au venit dupa EL nu s-ar mai fi omorat Intre ei, de vreme ce dovezi vadite le-au fost date. Ei nu au ajuns Insa la o Intelegere, caci unii dintre ei au crezut, iar altii au tagaduit. Daca Dumnezeu ar fi voit, ei nu s-ar fi omorat Intre ei, Insa Dumnezeu face ce voieste ''.

Sau in An-Nur:'' Credinciosi sunt numai cei care cred în Dumnezeu si în Trimisul Sau (IISUS). Cand sunt cu el pentru o treaba ce i-a strans laolalta, ei nu vor pleca pana ce nu-i vor cere Ingaduinta. Cei care Iti cer Ingaduinta sunt cei care cred în Dumnezeu si în Trimisul Său (IISUS). Daca Iti cer Ingaduinta pentru vreo treaba de-a lor, Ingaduie celui ce voiesti dintre ei si cere iertare pentru ei lui Dumnezeu. Dumnezeu este Iertator, Milostiv. (62) ''.
 
Sau in Al-Fath,:''Noi te-am trimis martor, vestitor si predicator (8) pentru ca voi sa credeti In Dumnezeu si In trimisul Sau (IISUS), (9)''.
 
Sau:''Al-Furqan, (24) In Ziua cand cerul se va faramita în nori si Ingerii vor fi pogorati în graba, (25) In Ziua aceea, adevarata Imparatie va fi a Milostivului. Aceasta va fi o Zi grozava pentru tagaduitori. (26) In Ziua aceea cel nedrept Isi va musca mainile spunand: “Vai mie! Daca as fi urmat calea cu Trimisul (IISUS)! (27) ''. Apoi aici se mai adauga o minciuna, ca si cum Trimisul (Iisus) i-ar fi indemnat la citirea Coranului):''(29) Trimisul spuse: “O, Domnul meu! Poporul meu a luat acest Coran ca pe ceva de aruncat!” . Cred ca si cel care a inventat acest Coran stia ca va fi de aruncat si a incercat pe toate caile sa previna, pe cat posibil, ca falsificarea lui sa nu fie zadarnica.

Sau: In Al-Ahzab ''...Cine da ascultare lui Dumnezeu si trimisului Său va avea o fericire mare.(71)".

Sau: Al-Ahzab , 22, ''Când credinciosii vad alianțele, ei spun: “Aceasta este ceea ce ne-au fagaduit Dumnezeu si trimisul Sau. Dumnezeu si trimisul Sau au spus adevarul.” ...".
 
Sau tot in Coran, Az-Zukhruf, 60 :''IISUS este spre stiinta Ceasului. Nu va Indoiti, ci urmati-ma! Aceasta este o Cale Dreapta! (61) satan sa nu va îndeparteze de ea, caci el va este voua vrajmas fatis. (62) Cand IISUS a adus dovezile vadite spuse: “Eu am venit cu Intelepciunea ca sa va deslusesc pentru ce va Invrajbeati. Temeti-va de Dumnezeu si dati-mi ascultare! (63) Dumnezeu este Domnul meu si Domnul vostru. Inchinati-va Lui! Aceasta este o Cale Dreapta!” (64) ''.
Deci cum pot spune musulmanii ca ei cred in Iisus, dara daca le arati si ceea ce a spus Iisus in Biblie, ei neaga? Deci daca Dumnezeu ii indeamna pe arabi sa creada in Iisus si in profeti, de ce nu accepta Biblia, singura Carte care spune ce au invatat proorocii si insusi Iisus? De ce?

ALTE POMENIRI IN CORAN DESPRE AUTENTICITATEA PROFETILOR DIN BIBLIE: SOLOMON, DAVID, ZAHARIA ETC.
Sau : Al-Anbiya 78, ''Noi l-am facut pe Solomon sa Inteleaga. Noi le-am daruit amandurora Intelepciunea si stiinta. Noi am silit muntii si zburatoarele sa se alature lui David în a Ne preamari. Noi suntem Cei care au facut-o. ''.... 88 ''si Zaharia! El Il striga pe Domnul sau: “Domnul meu! Nu ma lasa singur! Tu esti prea bunul de mostenire Datator.” (89) Noi i-am raspuns. Asa i l-am daruit pe Ioan, dand sotiei lui putinta. ''. sau:''(104) Noi am scris Psalmii intru amintire: “Robii Mei cei drepti vor mosteni pamantul.” .

Tot in Coran , in Al-i-Imran, vers. 2 si 3, e recunoscuta Tora (Vechiul Testament, in special cele 4 carti ale lui Moise), Evanghelia (Noul testament din Biblie) si Legea (cele 10 porunci) in care ARABII TOT NU CRED. : ''2...El a pogorat asupra ta Cartea, intru Adevar, pentru a le intari pe cele dinaintea ei. De asemenea, El a pogorat Tora si Evanghelia (3) mai inainte drept calauzire oamenilor, precum a pogorat si Legea. ''. Dar si aici: ''Voi, oameni ai Cartii! De ce va certati asupra lui Abraham (Avraam), de vreme ce si Tora si Evanghelia nu au fost pogorate decat dupa el? ''.

Coranul recunoaste si pe Ioan Botezatorul, pe fecioara Maria, pe Iisus, pe apostoli si din urmatoarele versete, fara insa ca musulmanii sa creada ce au spus acestia: ''Atunci, Zaharia Il chema pe Domnul sau si spuse: “Domnul Meu! Daruieste-mi mie, de la Tine, o semintie buna! Tu esti Cel ce aude rugile.” (38) In vreme ce el, In picioare, se ruga In templu, Ingerii Ii strigara: Dumnezeu ti-l vesteste pe Ioan care va intari Cuvantul lui Dumnezeu. El va fi om de vaza, cumpatat, un profet dintre cei fara de prihana.” (39) ...
(41) Ingerii au spus: “O, Maria! Dumnezeu te-a ales si ti-a dat curatenie. El te-a ales inaintea femeilor lumilor. (42) O, Maria! Fii pioasa fata de Domnul tau! ... (44) Ingerii Ii spusera: O, Maria! Dumnezeu Iti vesteste un Cuvant de la El: numele sau este HRISTOS, IISUS, fiul Mariei, slavit In Viata de Acum si In Viata de Apoi, caci el este dintre cei apropiati lui Dumnezeu. (45) Inca din leagan va vorbi oamenilor ca un batran. El va fi dintre cei fara de prihana.” (46) ... Dumnezeu Il va Invata (pe Christos) Cartea, Intelepciunea, Tora si Evanghelia. (48) si iata-L trimis fiilor lui Israel: “...'' Eu (IISUS) il tamaduiesc pe orb si pe lepros si mortilor le dau viata, cu ingaduinta lui Dumnezeu. ... (49) Eu (IISUS) intaresc Tora dinaintea mea (cele 4 carti ale lui Moise din Vechiul Testament) si voua va dau dezlegare la o parte dintre cele oprite. Eu v-am adus voua un semn de la Domnul vostru. Temeti-va de Dumnezeu si dati-Mi ascultare! (50) Dumnezeu este Domnul Meu si Domnul vostru. Lui Inchinati-va! Aceasta este Calea cea Dreapta.” (51) IISUS, cand a simtit tagada lor, le spuse: “Cine Imi sunt ajutoare Intru Dumnezeu?” Apostolii spusera: “Noi suntem ajutoarele lui Dumnezeu, caci noi credem In Dumnezeu. Fii martor ca suntem supusi! ''.

Deci iata cum insasi Coranul Il marturiseste atat pe Iisus Christos cat si pe apostoli. Dar atat si nimic mai mult. Invatatura lui iisus tot nu-i intereseaza, chiar daca Coranul la asta ii indeamna. 

Sau, in As-Saff : ''IISUS, fiul Mariei a spus apostolilor: “Cine sunt ajutoarele mele pe calea lui Dumnezeu?” Apostolii au spus: “Noi suntem ajutoarele lui Dumnezeu!” Unii dintre fiii lui Israel au crezut, altii au tagaduit. Noi i-am ajutat pe cei care credeau Impotriva vrajmasilor lor, iar ei au fost Invingatori. (14) ''.

Sau Al-i-Imran :''IISUS, cand a simtit tagada lor, le spuse: “Cine Imi sunt ajutoare Intru Dumnezeu?” Apostolii spusera: “Noi suntem ajutoarele lui Dumnezeu, caci noi credem In Dumnezeu. Fii martor ca suntem supusi! (52) ''. 
Deci iata ca iarasi Coranul ii recunoaste pe Iisus si pe apostoli ca fiind de la Dumnezeu, dar totusi refuza sa-i urmeze. Chiar Biblia spune ca oamenii Il cinstesc pe Dumnezeu doar cu buzele, iar cu inimile sunt departe de El. Si ca oamenii vor pleca urechea la o alta invatatura mincinoasa, caci pe cea sanatoasa au refuzat-o.

DAR MARE ATENTIE !!! CHIAR CORANUL LOR SPUNE CA CEI CARE TAGADUIESC PE IISUS SI PE APOSTOLI, VOR FI OSANDITI, dar islamistii tot nu cred in Iisus:

'' Al-i-Imran, spune asa: ''EI URZIRA IMPOTRIVA LUI IISUS. SI DUMNEZEU URZI, IAR EL ESTE CEL MAI BUN URZITOR. DUMNEZEU SPUSE: “O, IISUS! EU TE VOI CHEMA LA MINE, TE VOI INALTA LA MINE SI TE VOI IZBAVI DE CEI CARE TAGADUIESC. EU II VOI RANDUI PE CEI CARE TE-AU URMAT DEASUPRA CELOR CARE TAGADUIESC, PANA IN ZIUA INVIERII, CAND LA MINE VA FI INTOARCEREA VOASTRA SI ATUNCI VA VOI JUDECA PENTRU CEEA CE Va INVRAJBEATI. (55, AL-I-IMRAN) , PE CEI CARE TAGADUIESC INSA, EU II VOI OSANDI LA APRIGA OSANDA IN VIATA DE ACUM SI IN VIATA DE APOI SI EI NU VOR AVEA AJUTOR!”.

Concluzia: Arabii se osandesc singuri daca nu urmeaza in vatatura lui Iisus si a apostolilor.

In Al-i-Imran ,58, IISUS este vazut doar ca si Adam si nu ca fiu a lui Dumnezeu. Iisus este Inaintea lui Dumnezeu precum Adam pe care l-a creat din țărână si apoi Ii spuse: “SA FIE!” si acesta a fost. ''
 
Un alt indemn din Coran sa creada in Biblie: (135) O, voi cei ce credeti! Credeti In Dumnezeu si In Trimisul Sau (IISUS), In Cartea care a fost pogorata asupra Trimisului Sau (IISUS) si In Cartea care a fost pogorata mai Inainte. (CARE ESTE BIBLIA), Cine Ii tagaduieste pe Dumnezeu, pe Ingerii Sai, pe scripturile Sale, pe trimisii Sai si Ziua de Apoi se afla Intr-o adanca ratacire. ''. 

Ei cred in Christos dar neaga ca a fost rastignit: Coran, An-Nisa 156: "dupa cum au mai spus: “Da, noi l-am ucis pe HRISTOS, IISUS, fiul Mariei, Trimisul lui Dumnezeu.” Ei însa nici nu l-au ucis, nici nu l-au rastignit, ci numai li s-a parut asa. Cei care nu se inteleg asupra lui sunt in indoiala, caci ei nu au nici o stiinta anume si nu urmeaza decat o nalucire, fiindca ei de buna seama nu L-au ucis, (157) ci Dumnezeu L-a Inaltat la El, caci Dumnezeu este Puternic, Intelept. (158) Dintre oamenii Cartii, nimeni nu a crezut In el inaintea mortii sale, iar el va fi martor asupra lor In Ziua Invierii.
 
Coranul reaminteste ca Dumnezeu a scris toata Biblia, atat Vechiul cat si Noul Testament. Biblie pe care arabii o refuza sa o citeasca, deoarece in Biblie contrazice clar multe minciuni aparute ulterior in Coran. Si anume in Coran, An-Nisa, 162 spune asa: ''Noi ti-am dezvaluit tie, precum le-am dezvaluit si lui Noe si profetilor de dupa el. Noi le-am dezvaluit lui Abraham (Avraam), lui Ismail, lui Isac, lui Iacob, triburilor, lui IISUS, lui Iov, lui Iona, lui Aaron, lui Solomon. Noi i-am daruit lui David Psalmii. (163) Noi le-am dezvaluit profetilor a caror istorie ti-am povestit-o si profetilor a caror istorie nu ti-am povestit-o. Cu adevarat Dumnezeu a vorbit lui Moise. (164) Noi le-am dezvaluit profetilor sa vesteasca si sa predice ca, dupa venirea profetilor, oamenii nu mai au nici o pricina sa se Impotriveasca lui Dumnezeu. ... (169) O, voi oameni! Trimisul v-a adus Adevarul de la Domnul vostru: credeti, caci asa este bine pentru voi. Daca veti tagadui... Ale lui Dumnezeu sunt cele din ceruri si de pe pamant. ... (170) O, oameni ai Cartii! Nu Intreceti masura In credinta voastra! Nu spuneti despre Dumnezeu decat Adevarul! Da, Cristos! IISUS, fiul Mariei, este Trimisul lui Dumnezeu, Cuvantul Lui pe care l-a aruncat Mariei, un Duh de la El. Credeti In Dumnezeu si In trimisii Sai!

Deci iata cum ii aminteste coranul pe iisus si pe multi alti profeti, dar numai cu numele, dar nu si cu invatatura lor care nu-i intereseaza. asta deoarece invataturile lor da de gol minciunile adaugate in coran si care nu se mai potrivesc cu ceea ce au spus profetii, chiar si cei amintiti in coran.
 
Sau in Coran: Al-Ma'ida , 54: ''Protectorii vostri sunt Dumnezeu si trimisul Sau (IISUS), precum si cei care cred savarsindu-si rugaciunea, dand milostenie, Ingenunchind. (55) Cei care Ii iau conducatori pe Dumnezeu, pe trimisul Sau si pe credinciosi sunt In tabara lui Dumnezeu. Ei vor fi biruitori!''(56) ...''.
 
Sau tot in Coran in Al-Ma'ida: '' (65) Daca ar pazi Tora (Cele 4 carti ale lui Moise din Vechiul Testament), Evanghelia si ceea ce le-a fost pogorat de la Domnul lor, ar mânca din ceea ce este deasupra lor si din ceea ce este sub picioarele lor. Printre ei sunt oameni cumpatati, însa cei mai multi savarsesc rele. ... (67) Spune: “O, oameni ai Cartii! Voi nu va sprijiniti pe nimic câtă vreme nu păziți Tora, Evanghelia si ceea ce v-a fost pogorat de la Domnul vostru.” Ceea ce ti-a fost pogorat tie de la Domnul tau a marit multora dintre ei ticalosia si tagada. Nu te mahni pentru un popor de tagaduitori. .... (69) Noi am incheiat legaminte cu fiii lui Israel si le-am trimis profeti . Ori de cate ori le-a venit un trimis cu ceea ce nu era pe plac sufletelor lor, pe unii trimisi i-au socotit mincinosi, pe altii i-au ucis. ''.

AICI SE REFERA STRICT LA PROOROCII DIN VECHIUL TESTAMENT, PE CARE ARABII TOT REFUZA SA VADA MACAR CE AU ZIS ACESTIA PE CARE CHIAR CORANUL II AMINTESTE CA VENIND DE LA DUMNEZEU.

In Coran mai este citat IISUS care ar spune: '' HRISTOS spuse: “O, fii ai lui Israel! Inchinati-va lui Dumnezeu, Domnul meu si Domnul vostru.

Sau: In Coran, Al-Ma'ida : ''(11) Dumnezeu a Incheiat un legamant cu fiii lui Israel. ... ''.

Faptul ca evreii au parasit pe Dumnezeu, este pomenit si in Biblie, fara ca evreii sa-si modifice versetele care ii mustrau.
 
Dumnezeu iarasi aminteste de Iisus fiul Mariei care a venit sa intareasca ceea ce era in Vechiul Testament. Chiar si Iisus a spus acelasi lucru ca a venit NU SA STRICE LEGEA SI PROOROCII, CI A VENIT SA IMPLINEASCA. La fel spune si Coranul musulmanilor, Al-Ma'ida , 45: ''Noi L-am trimis, pe urmele lor, pe IISUS, fiul Mariei, ca sa Intareasca cele dinaintea lui din Tora (Primele 4 carti din Vechiul Testament). Noi I-am daruit Evanghelia drept calauzire si Lumina ca sa intareasca cele dinaintea lui din Tora: calauzire si predica pentru cei tematori. '' ... ''48) Noi ti-am pogorat tie Cartea (se refera aici la Noul Testament si nu la Coran) intru Adevar, Intarind Cartea dinaintea ei (Tora, Vechiul Testament) si pazind-o. Judeca Intre ei dupa ceea ce a pogorat Dumnezeu! Nu urma poftelor lor, Indepartandu-te de la Adevarul pe care l-ai primit. ''.

Desi CORANUL INVATA SA ASCULTI DE IISUS TRIMISUL LUI DUMNEZEU, MUSULMANII NU IL RECUNOSC PE IISUS CA SI FIUL LUI DUMNEZEU CI DOAR CA PE UN TRIMIS OARECARE. CACI DACA ASCULTI DE IISUS CONFORM INVATATURII DIN CORAN, AI SA GASESTI ACOLO CA IISUS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU SI NU UN TRIMIS OARECARE, CUM SE AFIRMA MAI JOS IN CORAN: ''Cei care spun: “Dumnezeu este al treilea din trei” sunt tagaduitori. Nu este dumnezeu afara de Dumnezeu, Unul. Daca nu se leapada de ceea ce spun, o osanda dureroasa Ii va atinge pe cei care tagaduiesc dintre ei. (73)... Cristos, fiul Mariei, nu a fost decat un trimis. si alti trimisi au mai fost Inaintea sa. Mama sa a fost o femeie dreapta. Amandoi mancau bucate. ... (75) Spune: “Va Inchinati, afara de Dumnezeu, celui ce nu va poate nici pagubi si nici folosi?” Dumnezeu! El este Auzitorul, stiutorul. ''.

Dar Biblia spune in nenumarate locuri ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu. IISUS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU CA SI ”INCEPUTUL ZIDIRII SALE” si nu ca un fiu cum avem noi oamenii. Dumnezeu foloseste cuvantul ”FIU” ca sa intelegem mai bine ceea ce ne vorbeste despre cine a fost ”inceputul zidirii Sale”. Iisus a fost si Fiul Omului, caci a fost Fiul Mariei, de la Duhul Sfant pogorare. Dumnezeu mai foloseste cuvantul ”fii” si pentru noi, cei ce ascultam de El !!! 

Cea mai buna dovada despre faptul ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu, adica INCEPUTUL ZIDIRII LUI DUMNEZEU, o gasim in Apocalipsa 3:14...
”Ingerului Bisericii din Laodiceea scrie-i: "Iata ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios si adevarat, INCEPUTUL ZIDIRII LUI DUMNEZEU”:

Dumnezeu mai foloseste termenul de ”FIU” chiar si pentru poporul Sau Israel:Tu vei zice lui faraon: "Aşa vorbeşte Domnul: "Israel este fiul Meu, întâiul Meu născut.
Îţi spun: Lasă pe fiul Meu să plece, ca să-Mi slujească; dacă nu vrei să-l laşi să plece, voi ucide pe fiul tău, pe întâiul tău născut." (Exod 4:22-23)

Deci, cum am mai spus si repet, ”FIUL LUI DUMNEZEU” nu inseamna FIU cum avem noi oamenii din procreere !


Iata doar inca unul din zecile de exemple:  
''39. Noi suntem martori a tot ce a făcut El în ţara iudeilor şi în Ierusalim. Ei L-au omorât, atârnându-L pe lemn.
40. Dar Dumnezeu L-a înviat a treia zi şi a îngăduit să Se arate,
41. nu la tot norodul, ci nouă, martorilor aleşi mai dinainte de Dumnezeu, nouă, care am mâncat şi am băut împreună cu El după ce a înviat din morţi.
42. Isus ne-a poruncit să propovăduim norodului şi să mărturisim că El a fost rânduit de Dumnezeu Judecătorul celor vii şi al celor morţi.
43. Toţi prorocii mărturisesc despre El că oricine crede în El capătă, prin Numele Lui, iertarea păcatelor."
44. Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a coborât Duhul Sfânt peste toţi cei ce ascultau Cuvântul.
45. Toţi credincioşii tăiaţi împrejur care veniseră cu Petru au rămas uimiţi când au văzut că darul Duhului Sfânt s-a vărsat şi peste Neamuri. (Faptele Apostolilor,10:39-45).

Sau alte dovezi ca IISUS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU si nu un trimis oarecare, asa cum vrea coranul sa faca Evanghelia intreaga, o carte mincinoasa:

''Acolo a ramas pana la moartea lui Irod, ca sa se implineasca ce fusese vestit de Domnul prin prorocul care zice: "Am chemat pe Fiul Meu din Egipt." (Mat.2:15) 
''Si din ceruri s-a auzit un glas care zicea: "Acesta este Fiul Meu preaiubit in care Imi gasesc placerea." (Mat.3:17
''Pe cand vorbea el inca, iata ca i-a acoperit un nor luminos cu umbra lui. Si din nor s-a auzit un glas care zicea: "Acesta este Fiul Meu preaiubit, in care Imi gasesc placerea Mea: de El sa ascultati!" (Mat.17:5) 
''Si din ceruri s-a auzit un glas care zicea: "Tu esti Fiul Meu preaiubit, in Tine Imi gasesc toata placerea Mea." (Marc.1:11)
''A venit un nor si i-a acoperit cu umbra lui; si din nor s-a auzit un glas care zicea: "Acesta este Fiul Meu preaiubit: de El sa ascultati!" (Marc.9:7) 
''si Duhul Sfant S-a coborat peste El in chip trupesc, ca un porumbel. Si din cer s-a auzit un glas care zicea: "Tu esti Fiul Meu preaiubit: in Tine Imi gasesc toata placerea Mea!" (Luc.3:22)
''Si din nor s-a auzit un glas care zicea: "Acesta este Fiul Meu preaiubit: de El sa ascultati." (Luc.9:35)
''Dumnezeu a implinit-o pentru noi, copiii lor, inviind pe Isus; dupa cum este scris in psalmul al doilea: "Tu esti Fiul Meu, astazi Te-am nascut." (Fapt.13:33 
''Caci, caruia dintre ingeri a zis El vreodata: "Tu esti Fiul Meu; astazi Te-am nascut"? Si iarasi: "Eu Ii voi fi Tata, si El Imi va fi Fiu"? (Evr.1:5)
''Tot asa, si Hristos nu Si-a luat singur slava de a fi Mare Preot, ci o are de la Cel ce I-a zis: "Tu esti Fiul Meu, astazi Te-am nascut." (Evr.5:5)
''Caci El a primit de la Dumnezeu Tatal cinste si slava, atunci cand, din slava minunata, s-a auzit deasupra Lui un glas care zicea: "Acesta este Fiul Meu preaiubit in care Imi gasesc placerea." (2Pet.1:17)

Dar Coranul deja neaga cu vehementa rolul lui Iisus Christos de a ne mantui, de a ne salva pacatele si ca este Fiul lui Dumnezeu marturisit de toti proorocii. Desi Coranul repeta de nenumarate ori sa ii avem doar pe Dumnezeu si pe Iisus ca protectorii nostrii, ei neaga in acelasi timp invatatura Lor. Evreii, ca si musulmanii dealtfel, nu cred in Iisus ca fiind fiul lui Dumnezeu. Si totusi nu au modificat scrierile Biblice in care Dumnezeu ii cearta si ii pedepseste pentru neascultare.

Daca intr-adevar Iisus trebuie ascultat dupa invatatura Coranului (si bine spune s-o facem), atunci veti vedea ca IISUS a mai spus sa NU NE MAI JURAM PE NIMIC. Dar Coranul intoarce spusele lui Iisus care a venit pe pamant sa faca voia Tatalui. Si atunci de ce voia Tatalui sa fie alta decat cea a lui Iisus si ne intoarcem sa fim ca la inceputul omenirii? Atunci de ce L-a mai trimis pe Iisus, despre care si Coranul zice sa-L ascultam?: 

IATA SI EXEMPLE IN CARE CORANUL CONTRAZICE INVATATURA LUI IISUS SI NE INDEAMNA CA PUTEM SA NE JURAM IARASI, CA SI CUM DUMNEZEU L-A TRIMIS DEGEABA PE IISUS CU INVATATURA DESAVARSITA A TATALUI DUMNEZEU:

In Al-Ma'ida , 88,''Dumnezeu nu va va lua In nume de rau o vorba necugetata din juramintele voastre, Insa va va lua In nume de rau pentru juramintele voastre prin care va legati. Iertarea va fi sa hraniti zece sarmani ... Aceasta este iertarea pentru juramintele voastre, cand ati jurat. tineti-va Insa juramintele! ''. 

Sau in Al-Ma'ida ,106, ''...Amandoi vor jura pe Dumnezeu: ...''

DUMNEZEU IARASI VORBESTE MUSULMANILOR SA ASCULTE DE IISUS SI DE APOSTOLI. DAR LA UN MOMENT DAT, APARE O MINCIUNA A LUI MAHOMED, CARE INTRODUCE VERSETE CARE TAGADUIESC CA DOAR TATAL ESTE IN IISUS SI NU SI INVERS, ASA CUM SPUNEA SI IISUS. ''Dumnezeu va spune: “O, IISUS, fiul Mariei! Aminteste-ti de harul Meu asupra ta si asupra mamei tale. Eu Te-am Intarit cu duhul sfinteniei. Din leagan, Tu vorbeai oamenilor ca un batran.” Eu te-am Invatat Cartea, Intelepciunea, Tora si Evanghelia. Tu ai facut din noroi un chip de pasare. Ai suflat asupra-i si deveni pasare, cu Ingaduinta Mea! L-ai tamaduit pe mut si pe lepros, cu Ingaduinta Mea! Ai sculat mortii, cu Ingaduinta Mea! Eu i-am Indepartat de la Tine pe fiii lui Israel! Cand le-ai adus dovezi clare, cei tagaduitori dintre ei au spus: “Nu este decat o vraja vadita!” (110) Eu am dezvaluit apostolilor: “Credeti In Mine si In trimisul Meu (IISUS).” Ei spusera: “Credem! Fii martor ca suntem supusi!” (111) Apostolii au spus: “O, IISUS, fiul Mariei, Domnul tau ne poate pogorI noua o masa din cer?” El spuse: “Temeti-va de Dumnezeu, de sunteti credinciosi!”  

DUMNEZEU indeamna pe musulmani, sa respecte ceea ce scrie in Cartile lui Moise. In Coran, Al-An'am, zice asa: ''(153) Apoi Noi i-am daruit lui Moise Cartea (Tora cu cele 4 Carti din vechiul Testament), ca Intregire a binelui pe care el l-a savarsit, ca lamurire a tuturor lucrurilor, drept calauza si milostivire. Poate vor crede In Intalnirea cu Domnul lor! (154) Aceasta este o Carte binecuvantata pe care Noi am pogorat-o. Urmati-o! Temeti-va de Dumnezeu! Poate veti fi miluiti! (155) Sa nu spuneti: “Nu a fost pogorata Cartea decat asupra a doua popoare inaintea noastra (evreii si iudeii), de aceea noi nu-i stim Invatatura.” .

SI IATA ALT INDEMN DIN CORAN DE A ASCULTA DE DUMNEZEU SI DE TRIMISUL SAU, IISUS CHRISTOS, CARE NE ELIBEREAZA DE LANTURILE MORTII CE AU VENIT PRIN PACAT, INCA DE LA ADAM:

In, Al-A'raf , (156), spune asa: '' celor care-l vor urma pe Trimis (IISUS)— profetul care nu stia carte si pe care Il aflam amintit la ei In Tora si In Evanghelie. El le porunceste dupa cuviinta, el le opreste uraciunea, el le ingaduie bunatatile, le opreste ceea ce este urat, LE RIDICA LEGATURILE SI LANTURILE CARE-I APASA. Cei care vor fi crezut in El, cei care Il vor fi sprijinit, cei care Il vor fi salvat, cei care vor fi urmat lumina pogorata cu El, acestia vor fi cei fericiti! (157) Spune: “O, voi oameni! Eu sunt trimisul lui Dumnezeu voua tuturor, al celui ce are Imparatia cerurilor si a pamantului. Nu este dumnezeu afara de El. El este Cel ce daruieste viata si moartea. Credeti In Dumnezeu si In trimisul Sau (IISUS), profetul ce nu stie carte si care crede in Dumnezeu si in Cuvintele Sale. Urmati-L! Poate va veti lasa calauziti.” (158) Este, din poporul lui Moise, o adunare ai carei oameni se calauzesc dupa Adevar, har caruia pazesc Dreptatea. (159) ''.

Sau in Al-Fath, 29 :''...Aceasta este pilda lor In Tora, dupa cum aceasta este si pilda lor In Evanghelie ...''. Deci iarasi Coranul recunoaste ca in Evanghelie este cuvantul lui IISUS Christos venit de la Dumnezeu.

Sau, Coran, Al-Anfal , 26. ''O, voi cei ce credeti! Nu-L tradati pe Dumnezeu, si nici pe trimisul Sau (Iisus). Nu tradati ceea ce vi s-a Incredintat, de vreme ce stiti! ''

In Al-Anfal , 45, ''Dati ascultare lui Dumnezeu si trimisului Sau (Iisus)''.

In Coran, At-Tawba: ''(32) El (Dumnezeu) este Cel care l-a trimis pe trimisul Sau (Iisus Christos) cu calauzirea si legea adevarata ca sa fie mai presus de toate legile, In ciuda Inchinatorilor la idoli. ''.

Sau in Al-Fath, ''El (Dumnezeu) este Cel ce l-a trimis pe trimisul Sau (IISUS) cu calauzirea si cu Legea Adevarului ca sa fie pusa deasupra tuturor legilor. .... (28) .

Si inca odata Coranul spune clar ca IISUS este trimisul lui Dumnezeu (in An-Nisa (171),''...Da, HRISTOS! IISUS, fiul Mariei, este Trimisul lui Dumnezeu,..'' ,)

Apoi spune in Al-Fatth , 29, ca si: '' Muhammad este trimisul lui Dumnezeu. ..." ?! Dar apoi si Moise este considerat trimisul lui Dumnezeu.
In As-Saff :''Moise spuse poporului sau: “O, popor al meu! De ce ma chinuiti, când stiti ca eu sunt Intr-adevar trimisul lui Dumnezeu la voi?” ...(5)''.
Dupa Coran, Moise, IISUS, Mahomed cat si alti profeti sunt doar niste trimisi a lui Dumnezeu, (ESTE ADEVARAT CA IN AFARA DE MAHOMED, TOTI SUNT TRIMISI DE DUMNEZEU), dar cand face apoi referire in Coran la ''Trimisul Sau'', in unele locuri nu mai stii la cine anume face referire. Lasa pur si simplu loc de interpretare. Dar confuzia in Coran e binevenita, atata timp cat toate versetele din Biblie nu s-au copiat cum se cuvine in Coran, ci modificate dupa cum a vrut Mahomed. 

SI INCA O MINCIUNA FARA LOGICA IN CORAN. Dupa ce iarasi este recunoscut IISUS ca fiind Trimisul lui Dumnezeu, ca sa intareasca Tora si tot Vechiul Testament, CORANUL introduce o minciuna, ca Iisus mai vesteste un mare predicator dupa EL, pe Ahmed (Mahomed) !!!
 
CA CE CHESTIE MAI TREBUIA UN ALT PREDICATOR, ATATA TIMP CAT IISUS ERA CU NOI SI NE VESTEA TOATA VOIA SI CALEA LUI DUMNEZEU? SI IN PLUS NE-A ADUS MANTUIREA DE LA DUMNEZEU DE MULT PROOROCITA. DOAR CHIAR SI CORANUL SPUNEA MAI INAINTE ACEASTA (DESPRE ROLUL LUI IISUS IN SALVAREA NOASTRA) PRIN PROFETI SI IMPLINITA INTOCMAI.

Iata ce adauga autorul in Coran pentru a-si spori credibilitatea. Aceasta pe langa groaza, amenintarile si marea pedeapsa ce-i asteapta pe tagaduitorii coranului: Astfel in Coran, As-Saff , spune asa: ''IISUS, FIUL MARIEI, SPUSE: “O, FII AI LUI ISRAEL! EU SUNT, INTR-ADEVAR, TRIMISUL LUI DUMNEZEU LA VOI CA SA INTARESC CELE IN TORA DE DINAINTEA MEA (si apoi apare minciuna adaugata...) ...si ca sa va vestesc un trimis ce va veni dupa mine si al carui nume va fi Ahmad.” si cand acela veni la ei cu dovezi vadite, ei spusera: “Aceasta este o vrajba vadita!” (6) ''. !

PAI NORMAL CA AUTORUL ACESTEI CARTI FALSE STIA CA VA FI TAGADUITA CARTEA LUI, ATATA TIMP CAT SE CONTRAZICE CU INSASI INVATATURA LUI IISUS SI CHIAR CU INSASI CORANUL. SI ANUME BIBLIA SPUNE CLAR CA INSUSI IISUS A MARTURISIT CA ESTE FIUL LUI DUMNEZEU SI NU UN TRIMIS OARECARE A LUI DUMNEZEU (CA SI CEILALTI PROFETI). DESPRE IISUS AU MARTURISIT SI PROOROCII SI APOSTOLII. SI IN PLUS IISUS A VENIT SA NE VESTEASCA NUMAI CUVANTUL LUI DUMNEZEU, SA RIDICE PACATUL OMENIRII PRIN SANGELE SAU (ELIMINAND ASTFEL LEGAMANTUL ADUS PRIN MOISE CU PRIVIRE LA JERTFELE) SI NU A VENIT SA POMENEASCA DE SOSIREA UNUI ALT PREDICATOR, CA SI CUM MISIUNEA LUI IISUS NU ERA DESAVARSITA SI MAI TREBUIA ALTUL SA VINA CA SA COMPLETEZE SAU SĂ TERMINE MISIUNEA LUI IISUS. 
NICI MACAR NU ESTE O LOGICA IN ACEASTA MINCIUNA.

 
5. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Si iata cum trebuie sa fie umilita femeia la musulmani, In Coran, An-Nisa 33: ''BARBATII SUNT MAI PRESUS DECAT FEMEILE, fiindca Alah le-a dat întaietate asupra lor si fiindca ei cheltuiesc din averi pentru ele. Femeile cinstite sunt pioase, pastrand în taina ceea ce Alah pastreaza. Dojeniti-le pe cele de a caror neascultare va este teama! PĂRĂSITI-LE ÎN AȘTERNUTURI! LOVITI-LE! Nu le cautati însă gâlceavă, daca va dau apoi ascultare. Alah este înalt, mare. ''. 

Sau:
O noua umilinta, injosire si lipsa de respect asupra femeii:In Hadith, spune ca: ''PARADISUL UNEI FEMEI ESTE SUB PICIORUL BĂRBATULUI EI''.  

PRACTIC CORANUL INTOARCE ISTORIA INAINTEA VENIRII LUI CHRISTOS, CAND SE APLICAU LEGILE PEDEPSEI SI ALE SACRIFICIILOR. PRIN ACEASTA satana DORESTE SA-SI DUCA PLANUL LA INDEPLINIRE, MINIMALIZAND ROLUL LUI IISUS CHRISTOS SINGURUL PRIN CARE EXISTA IERTAREA DE PACATE. ALELUIA. SLAVA DOMNULUI SI LUI IISUS CHRISTOS.
 
Iarasi despre femei: ''(An-Nisa,129) DACA SOTII SE DESPART, DUMNEZEU II VA IMBOGATI PE FIECARE DIN PREAPLINUL SAU. '' . Cata nepotrivire cu adevaratul Dumnezeu cunoscut de mii de ani...
 

6. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

O ALTA MARE BLASFEMIE IN CORAN !!! IN CORAN SPUNE DESEORI CA DUMNEZEU L-AR FI CREAT PE OM DIN ȚĂRÂNĂ, O PICĂTURĂ DE SPERMĂ SI DIN SÂNGE !!! UNEORI CHIAR SI DIN APĂ !
ASA CUM DUMNEZEU A CREAT-O PE EVA DOAR DINTR-O COASTA, NU CRED CĂ AVEA NEVOIE DUMNEZEU DE SPERMĂ CA SA-L FACĂ PE ADAM. 

Si in Coran, in An-Nahl, spune la fel: ''El (Alah) a creat omul dintr-o picatura de SPERMĂ , (4)

Sau, in Al-Kahf, la fel :''Tovarasul sau cu care el vorbea spuse: “Tu esti nerecunoscator față de Cel ce te-a creat din țărână, apoi dintr-o picatură de SPERMĂ și ți-a dat apoi chip de bărbat. (37) ''.

Sau:, in Al-Hajj : ''Voi, oameni! Daca aveti vreo Indoiala asupra Invierii sa stiti ca Noi v-am creat din țărână, apoi dintr-o picatura de SPERMĂ, apoi dintr-un cheag de sange, apoi dintr-un ghemotoc cu forma si fara forma. Astfel, Noi va lamurim.'' 
Si mai sunt astfel de exemple pline de blasfemie in coran, dar am les doar cateva ca sa vedeti cum incearca sa intoarca coranul adevarul lui Dumnezeu.
Iar despre omul facut apoi si din apa in Al-Furqan ''(53) El este Cel ce l-a creat pe om din apa, iar apoi i-a facut inrudire si incuscrire. ''

7ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

In Coran spune sa dai milostenie doar ceea ce iti prisoseste (ceea ce ai surplus sau iti este fara de folos):  

Si anume ''218 ...Când te intreabă despre milostenie, spune-le: “Dați ceea ce vă prisosește!”

8. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:...

(Tot in Coran la sura 228, spune) ''Se poate divorța de două ori...'' .

9. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Adulterul de dupa divort permis in Coran, contrar Cuvantului lui Dumnezeu din Biblie: In Biblie spune clar ca doar femeia vaduva se poate recasatori, iar cea care a divortat si se marita cu altul, face ADULTER. 

Dar iata ce spune coranul: ''După ce ați divorțat de femeile voastre, iar ele au ajuns la sorocul hotărât, nu le împiedicați să se mărite cu noii lor soți, dacă au căzut la invoială, dupa cuviință ...''.

In At-Tahrim, spune asa:''Domnul său îi poate da în schimb alte soții mai bune decat voi, supuse lui Dumnezeu, credincioase, pioase, pline de cainta, slujitoare ale lui Dumnezeu, gata sa plece In pribegie, fie dintre cele ce au mai fost maritate, fie fecioare. (5)

Sau ...''(versetul 235) Nici o vina nu vi se va face daca divortati de femeile pe care nici nu le-ati atins ori de cele fata de care nu aveti obligatii. ''

10. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Coranul iti distruge psihicul, te invata ca e bine sa te trezesti noaptea si sa te rogi o buna parte din ea, ca atunci rugaciunea va fi mai puternica. Dar este fals, caci cu cat stai noaptea mai mult treaz, organismul si creierul sunt tot mai obosite. Dumnezeu a lasat noaptea sa te odihnesti, ca ziua sa slujesti odihnit si deslusit lui Dumnezeu. 
Dar iata ce zice Coranul, in Al-Muzzammil :''Intr-adevar trezitul in noapte este mai dificil, dar cuvintele iti vor veni cu mai multa tarie, (6)caci peste zi ai truda lunga (7) ... Domnul tau stie ca tu si multi dimpreuna cu tine va sculati pentru rugaciune, aproape doua treimi ori o jumatate ori o treime din noapte... (20)''.

Sau in Al-Insan: ''Noaptea, inchina-te Inaintea Lui si preamareste-L noaptea intreaga (sau o parte din ea). (26) ''.

Daniel si apostolii se rugau ziua, la ceasul al 3-lea, al 6-lea si la al 9-lea. Si Iisus s-a rugat intr-o seara tarziu cerand apostolilor sa se roage si ei ca sa nu cada in ispita. Iar la scurt timp cand apostolilor li se ingreunau ochii de somn, Iisus i-a lasat in cele din urma sa doarma noaptea, caci stia cat sunt de obositi dupa o lunga zi. Si nicaieri nu scrie ca facea armata cu ei si ii trezea o jumatate de noapte pentru rugaciune. Dar asta este dorinta satanei sa te termine psihic si sa nu mai gandesti rational asa cum au ajuns si islamistii in ziua de azi. Poti sa te rogi oricand si oriunde, dar ziua (chiar si seara), nu noaptea sa te trezesti (2/3 din noapte) pentru rugaciune cand esti foarte obosit. A doua zi cu siguranta nu o sa mai gandesti lucid, iar daca continui astfel, vei ajunge un zombi care nu mai gandeste rational si executa orice i se comanda. Poate de aici se trag si kamikazele islamiste care isi pun pana si copii sa se sinucida legati cu grenade la brau.

11. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Versetul 274: ''Dumnezeu a ingaduit negustoria, insa a oprit camata. Cel care se va lasa de camata, indata ce aude o predica de la Domnul sau, va putea pastra ceea ce a agonisit. ''.
Pai nu ti se pare normal ca dupa ce iti dai seama ca ai gresit, sa iti repari greseala si sa restitui ce nu ti se cuvine de drept?

12. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Femeia in Coran este la jumatatea valorii barbatului, facuta pe deasupra si uituca din fire.:
'' vers. 281 ... Cereti marturisirea a doi martori dintre oamenii vostri! Daca nu aflati doi barbati, atunci alegeti un barbat si doua femei dintre cei asupra carora va Invoiti ca martori. DACA UNA DINTRE FEMEI SE INȘEALĂ, CEALALTA II VA AMINTI CEEA CE EA A UITAT... ''.
Probabil ii va dă si un ''refresh'' peste cap, ca adjuvant, ca să-și aduca aminte!

13. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:


In Geneza 1:27, spune clar Domnul l-a creat pe om dupa chipul si asemanarea Sa. Adica perfect de la bun inceput pana sa fie ispitit de sarpe (satan) si nu imperfect cum spune coranul in Al-Ma'arij :''Omul a fost creat nestatornic:... (19) ''. 
Sau tot in Coran, Al-Anbya, Dumnezeu ar spune: ''(36) Omul a fost creat din pripeală. '' 

Cu alte cuvinte, Dumnezeu S-a grabit sa-l faca pe om si din graba a iesit cu defect (nestatornic).
Cata nerusinare islamica ...


14. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:


O MARE ABERATIE IN CORAN CU PRIVIRE LA IMPARATIA CERURILOR. Desi Iisus spune ''Caci la inviere, nici nu se vor insura, nici nu se vor marita, ci vor fi ca ingerii lui Dumnezeu in cer. (Mat.22:30)'', iar apostolul Pavel (Paul) spune ca: ''Imparatia Cerurilor nu este mancare si bautura''. (Romani 14:17). Acolo sufletul nu mai are culoare, varsta si sex. Dar Coranul promite musulmanilor un Rai unde vor avea si fructe, femei virgine cu ochi mari si frumosi, cu sanii mari, podgorii, fructe, carne, lapte, miere, haine brodate cu aur, bratari de aur etc: Mai jos vom vedea acest lucru.

In Coran, Al-i-Imran , vers. 14, spune asa: ''Spune: “V-as putea vesti eu un lucru mai bun decat acesta?” ''Cei care se tem de Domnul lor vor avea, la El, Gradini pe sub care curg rauri, unde vor vesnici, cu femei neprihanite, în tihna lui Dumnezeu''.

Sau in An-Nisa 56: ''Noi Ii vom baga pe cei care cred si savarsesc fapte bune In Gradinile pe sub care curg rauri, unde vor vesnici si unde vor avea sotii neprihanite.''.

Sau in Sad spune asa: ''Aceasta este o amintire, o frumoasa intoarcere pentru cei tematori: (49) grădinile Edenului ale caror porți le vor fi deschise. (50) Culcati In ele, vor cere fructe din belsug si bauturi (51) In vreme ce femeile (fecioare) cu privirile neintinate le vor fi tiitoare de urât! (52) Aceste va sunt fagaduite pentru Ziua Socotelii. (53) Aceasta este Inzestrarea Noastra ce nu are sfarsit. (54) ''.
 
Sau in Az-Zukhruf :“Intrati In Rai, voi si sotiile voastre! si veti fi inveseliti!” (70) Printre ei vor umbla tipsii (tavi mari) si pocaluri (pahare mari, cu gura larga) cu tot ceea ce sufletele le poftesc si ochii le desfata. Acolo voi veti vesnici. (71) Acesta este Raiul ce vi s-a dat mostenire ca rasplata a ceea ce ati faptuit! ce! Caci vor afla curand! (72) Veti avea fructe multe din care veti manca. (73) .''

Sau, in Ad-Dukhan :''Cei tematori vor sta Intr-un loc tihnit, (51) in gradini, la izvoare. (52) Vor fi invesmantati In matase si brocart (tesatura de matase de calitate superioara ornamentata cu fire de aur) si asezati fata In fata. (53) Noi le vom darui drept sotii, fecioare cu ochii mari si frumosi. (54) Acolo, vor cere In tihna fructe de tot soiul. (55) ''.

Sau in An-Naba' :''Cei tematori vor avea un loc fericit: (31) gradini si podgorii, (32) fecioare cu sâni mari, de aceeasi vârstă, (33) pocale ce se revarsă. (34)...''.

Sau in Muhammad: ''Gradina care a fost fagaduita celor tematori este astfel: In ea sunt rauri de apa care nu se strica, rauri de lapte cu gust neschimbator, RAURI DE VIN intru desfatarea celor care-l beau, rauri de miere curata. Ei vor afla acolo fructe de tot soiul, precum si iertarea Domnului lor. ''.
Adica in legea lor fanatica ”sharia” scrie sa fi pedepsit cu 80 de lovituri de bici daca bei vin, dar in Raiul musulman poti sa bei la discretie din raurile de vin ? Pai cum vine asta? In ce Rai merg musulmanii? Acolo in Raiul musulman, au fost concediati cei responsabili cu biciuirea pentru bautorii de vin? Sau duc lipsa de biciuri? Sincer, e tare ciudat islamul.

Sau: ''(22) Dumnezeu Ii va lasa sa intre pe cei care au crezut si au savarsit fapte bune In Gradini pe sub care curg rauri, unde vor fi Impodobiti cu bratari de aur si cu margaritare, iar vesmintele le vor fi de matase. ''.

Sau Ya-Sin:'' In Ziua aceea, singura truda, a celor din Rai, va fi sa se desfete. (55) Impreuna cu sotiile lor, vor sta sub umbrare, asezati pe canapele. (56) Vor avea acolo fructe si vor avea ceea ce vor cere. (57) ''.

Sau in As-Saffat:''El a venit cu Adevarul si i-a marturisit ca drepti pe cei trimisi Inaintea sa. (37) Veti gusta osanda cea dureroasa, (38) Insa nu veti fi rasplatiti decat pentru ceea ce ati faptuit, (39) afara de robii credinciosi lui Dumnezeu (40) care vor avea o Inzestrare cunoscuta, (41) fructe, si vor fi cinstiti (42) In Gradinile Plăcerii, (43) pe canapele față în față. ...Cele cu ochi mari si cu priviri neprihănite vor sta langa ei, (48) ''.

Sau, in At-Tur spune asa:''Cei care se tem de Dumnezeu vor trăi In Gradini, In desfătare, (17) bucurandu-se de ceea ce Domnul lor le-a daruit. Domnul lor i-a ferit de osanda Iadului. (18) “Mancati si beti In tihna pentru ceea ce ati faptuit, (19) Intinsi pe canapele randuite!” Noi le vom da de sotii, fecioare cu ochii mari. ... (20)Noi le vom rostui fructele si carnea ce poftesc. (22) ''.

Sau in Al-Insan:''Neprihanitii vor bea dintr-un pocal o licoare cu camfor. (5) ...El Ii va rasplati pentru rabdarea lor cu o gradina si cu matase. (12) Culcati pe canapele nu vor suferi nici de soarele arzator si nici de gerul piscator. (13) Umbra se va lasa peste ei, iar fructele se vor apleca sa fie culese. (14) Printre ei vor umbla vase de argint si pocaluri de clestar, (15) de clestar si de argint, umplute cu masura. (16) Vor bea dintr-un pocal un amestec de ghimbir, (17) si dintr-un izvor numit acolo Salsabil. (18) Flacaiandrii nemuritori se vor invarti In jurul lor — vazandu-i vei crede ca sunt margaritare niinsirate! (19) Cand vei privi In jur, vei vedea desfatare si o mare Imparatie. (20) Ei vor purta vesminte verzi, de satin si de brocart si vor fi impodobiti cu bratari de argint. Domnul lor le va da sa bea o bautura prea-curata. (21) “Toate acestea va vor fi voua rasplata a trudei voastre drept multumire!” (22) ''.

Sau in Ar-Rahman:''Ei vor sta pe asternuturi captusite cu brocart, iar rodul celor doua gradini le va sta la Indemana. (54) Asadar, care sunt binefacerile Domnului vostru pe care voi doi le socotiti minciuni? (55) Acolo le vor intalni pe cele cu priviri nevinovate pe care nici om, nici spirit nu le-au atins Inaintea lor. (56) Asadar, care sunt binefacerile Domnului vostru pe care voi doi le socotiti minciuni? (57) Ele vor fi asemenea hiacintului (o piatra semipretioasa) si margeanului (bijuterie facuta dintr-un coral). (58) ''.
Sau in Al-Ghashiya: ''vor fi Intr-o Gradina Inalta (10) unde nu vor auzi nici o vorba desarta. (11) Acolo va fi un izvor curgator; (12) paturi Inaltate, (13) pocale aranjate, (14) perne randuite, (15) covoare asternute. (16) ''.

Sau, Ar-Rahman (62):''...si mai sunt doua gradini peste cele doua,...cu umbra deasa, ... din care tasnesc doua izvoare, ...In ele sunt roade, curmali si rodii. (68) Asadar, care sunt binefacerile Domnului vostru pe care voi doi le socotiti minciuni? (69) Acolo vor fi fecioare frumoase si bune... si femei pazite (la umbra) in corturi,... (72) ... ... si pe care nici om, nici spirit nu le-au atins inaintea lor. (74) ... Vor sta sprijiniti pe perne verzi, Intinsi pe frumoase covoare. (76) .

Sau, in Al-Haqqa:''“Mancati si beti in pace ca rasplata a ceea ce ati savarsit In zilele duse.” (24) ''.

Sau, in Al-Waqi'a :''In Grădinile Plăcerii (12) vor fi mulțime dintre primii (13) si putinii dintre ultimii, (14) pe paturi împletite, (15) întinși pe ele față în fatță (16) ...fructele vor fi pe alese (20) si carnea de pasare dupa poftă. (21). ... (27) Ei vor sta sub lotusi despinati, (28) sub salcami frumos Insirati. (29) sub umbra Intinsa, (30) langa apa curgatoare, (31) cu fructe din belsug (32) neculese dinainte si neoprite, (33) pe asternuturi Inaltate. (34) Noi le-am facut pe ele In chip deosebit, (35) Noi le-am facut fecioare, (36) iubitoare, Insotitoare (37) celor de-a dreapta. (38) f''. 

Dar iata (repet) ce spune Biblia despre Rai: 

''Pentru aceasta stau ei inaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu si-I slujesc zi si noapte in Templul Lui. Cel ce sade pe scaunul de domnie Isi va intinde peste ei cortul Lui. NU LE VA MAI FI FOAME, NU LE VA MAI FI SETE; nu-i va mai dogori nici soarele, nici vreo alta arsita. (Apoc.7:15-16)''.

Sau: ''Caci la inviere, nici nu se vor insura, nici nu se vor marita, ci vor fi ca ingerii lui Dumnezeu in cer.'' (Mat.22:30).

Sau : ''Imparatia Cerurilor nu este mancare si bautura''. (Romani 14:17)
Deci promisiunile din Coran deja sunt pofte carnale, interzise de Dumnezeu si nu au ce cauta in viata unui sfant nici pe pamant si nici in ceruri.
Coranul are o viziune despre Rai, mai degraba cu o combinatie intre ''Lampa lui Aladin'' si ''Covorul fermecat'', unde apare implinirea dorintei oricarui musulman de a avea mancare si bautura (caci nu prea au in general) si femei frumoase (macar in Rai sa aiba, caci stau cel mai prost la capitolul asta si probabil de aceea le astupa si fatza).

15. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN: 


Conform Bibliei Avraam a fost evreu sau iudeu, dar Coranul neaga asta: In Al-i-Imran ,66, spune asa: '' Abraham nu a fost nici evreu, nici nazarean, ci el a fost un drept credincios, supus lui Dumnezeu. El nu a fost dintre Inchinatorii la idoli ''. 
In plus, islamul promoveaza pe acest fals profet Mahomed, ca fiind alesul lui Dumnezeu. Dar daca privim istoria Biblica, pana la Iisus, vedem ca prooroci si sfinti nu au fost decat in randul evreilor si al iudeilor. Cum de a trimis Dumnezeu un alt profet dupa 600 de ani de la Iisus si raspandirea Evangheliei in lume si inca la un popor barbar, care nu avea nimic cu Dumnezeu, decat foarte putini dintre ei. De indata ce Evanghelia era raspandita deja tot mai mult in lume (chiar si in Lumea Noua - America), ce logica avea sa fie luat totul de la capat printr-un pedofil si criminal (Mahomed) si cu alte porunci decat cele date de Iisus Christos? Nu are logica deloc falsa dezinformare islamista.

16. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Biblia spune ca Dumnezeu le-a poruncit evreilor sa duca Chivotul Legamantului (cu cele 2 table cu cele 10 porunci) si nu Tora cum zice coranul. Aici se vede ca cel care a copiat coranul a cam uitat ce a citit din Biblie, caci istoria Biblica nu se poate schimba de la o perioada la alta. Deci iata ce a scris coranul aici: In Al-Jumu'a :''Cei care au fost Incarcati cu Tora si pe urma n-au mai carat-o, sunt asemenea magarului Incarcat cu carti. ... (5).''.

17. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:
 
Coranul invata contrar Bibliei, ca omul sa aiba mai multe neveste. Aceasta s-a desfintat la crestini prin venirea Mantuitorului nostru, fara de care nu putem avea viata vesnica: Domnul Iisus Christos. Iata ce spune Coranul, in An-Nisa, 2 : ''Dacă vă este teamă că nu veți fi drepți cu orfanii, luati-vă soții după cum vă va plăcea, doua ori trei ori patru femei. Daca va este teama ca nu veti fi drepti cu ele, luati-va o singura femeie ori pe cele stapanite de dreapta voastra (roabele, sclavele). Asa va va fi mai usor voua, daca nu puteti tine o casa mare. ''

18ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Fanatismul primitiv incepe cu pedepsirea femeilor descrisa in:

Coran, An-Nisa , 14, astfel: ''Chemati patru martori dintre voi impotriva acelora dintre femeile voastre care au savarsit o fapta nerusinata. Daca ei depun marturie, atunci inchideti-le In case pana la moarte, daca nu le va da Dumnezeu nici o putinta de scapare. (15) Daca cei doi care au savarsit aceasta sunt dintre voi, puneti-i la tortura! Daca se caiesc si se Indreapta, lasati-i, caci Dumnezeu este De-cainta-primitorul, Milostivul. (16), Cainta nu le este primita insa celor care savarsesc rele si care, doar atunci cand moartea vine la unul dintre ei, acesta va spune: “Eu ma caiesc acum!” si nici celor care mor tagaduitori! Acestora le-am pregatit dureroasa osanda. ''. Deci iata PROPOVADUIREA NEIERTARII, SAU A IERTARII CONDITIONATE.

19ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Musulmanilor nu le este ingaduit sa aiba neveste daca acestea se impotrivesc. Deci chiar Coranul le interzice sa-si rezerve viitoare nevasta, o copila mica. DAR SI MAHOMED PEDOFILUL, A AVUT IN SCHIMB 9 NEVESTE IN ACELASI TIMP, dintre care una (pe Aysha ) DE LA 6 ANI, IAR LA 9 ANI, A DEFLORAT-O !!!

Dovada vine si de la preotii lor musulmani:

http://www.youtube.com/watch?v=4Nx1z6nbKWE&NR=1
 
In plus a ucis apropiati de-ai lui de teama sa nu-l detroneze. Aceste informatii despre pedofilul si criminalul de Mahomed le gasiti pe youtube, chiar in emisiuni arabe (subtitrate in engleza) despre cine a fost cu adevarat Mahomed. 

Despre crimele lui Mahomed, urmariti si :

http://www.youtube.com/watch?v=1-3pzRDvNNs&feature=related

Aceste dezvaluiri despre ''adevarul despre cine a fost cu adevarat Mahomed'', a starnit o furtuna de nemultumiri in lumea araba pentru prezentarea chiar pe posturile arabe a adevarului despre Mahomed. 

https://www.youtube.com/watch?v=zFI1psOrOpI


https://www.youtube.com/watch?v=QgFnAPodLQUDar arabii tot in falsul coran isi pun increderea, coran pe care majoritatea nici macar nu l-au citit in intregime, dar asa este traditia lor sa fie dus mai departe islamismul si sa urasca crestinismul care le-ar fi salvat viata, i-ar fi educat si le-ar fi dat mai multa libertate de gandire si exprimare. Un fost cardinal de la Vatican, marturisea la un moment dat, ca pentru a cuceri mult visatul Ierusalim, Vaticanul avea nevoie de aliati care sa-i urasca pe evrei. Si astfel ar fi facut o religie modificata dupa Biblie, pentru a incuraja pe arabii din jurul Israelului, ca ei ar fi noul popor ales a lui Dumnezeu, care trebuie sa distruga pe infidelii de evrei. Si cum arabii nu au predat ulterior Ierusalimul Vaticanului, aceasta din urma ar fi organizat Cruciadele pentru redobandirea Ierusalimului.

Profetii ca Moise, Aaron, Ilie, Elisei, Isaia etc, cat si IISUS, fiul lui Dumnezeu dar si apostolii au facut minuni mari si nenumarate, fara de care lumea ar fi crezut cu greu in ei si nu am fi ajuns astazi sa credem in IISUS, mai ales daca nu ar fi inviat si coborat apoi Duhul Sfant peste apostoli si alti ucenici. Acestia din urma au continuat apoi sa faca minuni si sa isi dea viata ca sa fie propovaduit Iisus pana in zilele noastre. Credeti ca daca era o minciuna Evanghelia, si-ar mai fi dat cineva viata ca sa fie propovaduita? Mahomed ce minuni a facut? Niciuna, in afara de minciuna ca Dumnzeu a scris o noua carte, pedofilia si crimele responsabile descrise mai sus. 

Biblia a fost scrisa pe parcursul a mii de ani si terminata in primul secol dupa Christos. 

Coranul a inceput sa fie inventat la 7 secole dupa Christos si terminat de abia la inceputul secolului trecut.  

20.ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

In An-Nisa, (24) Cel dintre voi ce nu are putinta sa se casatoreasca cu femei credincioase, libere, va lua din cele stapanite de dreapta voastra (sclave, servitoare). Unul, Dumnezeu cunoaste credinta voastra si voi unii din altii sunteti coboratori. Luati-le de sotii, cu ingaduinta familiei lor. Dati-le dota dupa cuviinta! Sa fie femei cinstite! Sa nu-si ia ibovnici! DACA SUNT MARITATE SI PREACURVESC, VOR AVEA PARTE DOAR DE JUMATATE DIN OSANDA PE CARE AR AVEA-O FEMEILE LIBERE. ACESTEA SUNT PENTRU CEL CARE SE TEME DE DESFRÂU. '' - Pai cum vine asta? Maritate si preacurvesc, iau jumatate osanda fata de cele libere?

21. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Dupa Sfanta Evanghelie, Iisus Christos desfinteaza jertfele prin sangele Sau. IISUS A SPUS CLAR": ''Mila voiesc, iar nu jertfa'' (Matei 9:13). Chiar si in Evanghelie, Evrei cap 9 (si nu numai) este dovada clara ca Iisus a desfintat orice jertfa prin sangele Sau. Dar arabii le reinfinteaza la cca 600 de ani dupa Christos: ''(195) Impliniti, pentru Dumnezeu, marele si micul pelerinaj! Daca sunteti impiedicati, trimiteti ca rascumparare o jertfa care va este lesnicioasa. Nu va radeti capul pana ce jertfa n-a ajuns la locul de jertfire. Daca unul dintre voi este bolnav ori are vreun betesug la cap, trebuie sa se rascumpere prin post, prin milostenie ori prin jertfa. Apoi cand va veti afla tihna, Intre micul si marele pelerinaj, trimiteti o jertfa care va este lesnicioasa...'' .
Deci asta este clar o negare a rolului lui Iisus Christos pe care L-a avut si il are in iertarea pacatelor. Deci daca Dumnezeu ii invata pe oameni sa creada in Iisus ca se vor mantui prin sangele Filui Sau, atunci de ce Dumnezeu ii invata ulterior pe arabi sa aduca iarasi jertfe? Nu e logic. Iisus nu a murit pentru toata lumea? Ba da. Asta inseamna ca apostolii si toti crestinii care si-au dat viata pentru Christos, ar fi murit degeaba, daca am crede coranul, carte aparuta dupa 600 de ani de la invierea Domnului Iisus Christos.


Alt verset, in Al-Ma'ida , 94: ''O, voi cei ce credeti! Nu ucideti vânatul în vremea pelerinajului. Cel care, voit, va ucide vanatul, va trimite ca jertfa la Ka’ba, ca despagubire, un dobitoc din turma sa pe masura vânatului ucis ...'', ... (96) Dumnezeu a facut Ka’ba lacas sfant Inaltat pentru oameni, precum si luna sfanta, jertfa, ghirlandele.


Sau tot in Coran: At-Tawba, ''(98) Pentru unii beduini, care cred In Dumnezeu si in Ziua de Apoi, ceea ce dau este jertfa pentru Dumnezeu si pentru binecuvantarile trimisului. Oare nu o jertfa le va fi socotita? ''.


Sau iarasi despre reinfintarea jertfelor, desfintate de IISUS cu 600 de ani in urma aparitiei Coranului: in Al-Hajj ''(32) Voi veti afla foloase in aceste dobitoace, pana la un anumit soroc, iar locul lor de jertfire este Casa cea Veche. (33) Noi am hotarat caile dupa care fiece adunare aminteste numele lui Dumnezeu asupra dobitocului din turma cu care a fost Inzestrata. ... (35) Noi am randuit dobitoacele jertfite Intre însemnele lui Dumnezeu. Intru aceasta este un bine pentru voi. Amintiti numele lui Dumnezeu asupra dobitoacelor gata de jertfire, si atunci cand zac pe o parte, mancati din ele si dati nevoiasului si cersetorului. Noi voua vi le-am supus. Poate veti multumi! (36) Nici carnea si nici sangele lor nu ajung la Dumnezeu, Insa ajunge la El piosenia voastra. Astfel vi le-a supus voua ca sa-L preamariti pe Dumnezeu pentru calauzirea voastra. ''


Sau in Al-Fath 25:''Ei, cei care tagaduiesc, v-au oprit de la Moscheea cea Sfanta si v-au Impiedicat ofrandele sa ajunga la jertfelnic''.
22. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:


De observat ca de fiecare data cand Dumnezeu vorbeste oamenilor, le vorbeste din persoana la plural ''noi''. Care ''NOI'' ? Dumnezeu in loc sa spuna ''Eu am zis... Eu am dat etc...'' spune ''NOI ma zis, NOI ma facut". Intr-adevar Dumnezeu are 7 duhuri conform Apocalipsei, dar pretutindeni Dumnezeu este doar UNUL. Nu vorbesc oare aici ingerii intunericului in locul Domnului, atata timp cat truncheaza numele Sau? 

In As-Saffat :''Dumnezeul vostru este Unul: (4) El este Domnul cerurilor, al pamantului si a ceea ce se afla Intre ele. El este Domnul Rasariturilor! (5) Noi am Impodobit cerul cel mai de jos cu stele ''.
Pai daca Dumnezeu este Unul, atunci care ''Noi''? Nu este Dumnezeu doar Unul? De ce vorbeste despre El insusi, la persoana intaia plural, ''Noi''?
 

REVIN ASUPRA MINCIUNII PE CARE O IMPRASTIE ISLAMISMUL IN LUME, CA IISUS NU AR FI FIUL LUI DUMNEZEU, CI DOAR UN PROOROC.  
REPLICA VINE ATAT DIN BIBLIE CAT SI DIN ISTORIE. SI ANUME SINGURUL MOTIV INVOCAT DE IUDEI LA ROMANI CA SA-L RASTIGNEASCA PE IISUS, A FOST ACELA CA A HULIT FACANDU-SE PE SINE FIUL LUI DUMNEZEU. 

Iata doar un exemplu din multe altele:

''Iudeii i-au răspuns: "Noi avem o Lege, şi după Legea aceasta, El trebuie să moară, pentru că S-a făcut pe Sine Fiul lui Dumnezeu."(Ioan 19:7)

CONCLUZIA: DACA IISUS NU AR FI MARTURISIT PUBLIC DESPRE EL INSUSI CA ESTE FIUL LUI DUMNEZEU, IUDEII NU L-AR MAI FI CONDAMNAT LA MOARTE, CACI TOCMAI DIN ACEST MOTIV S-AU ADUNAT SI MAI MARII BISERICII CA SA-L RASTIGNEASCA.
DACA NU AR FI MURIT IISUS PENTRU PACATELE NOASTRE, NU AVEA CUM CA INVIEZE, ATATA TIMP CAT INCA ERA INCA VIU. 
DACA NU INVIA IISUS SI NU SE ARATA APOSTOLILOR SI CELOR PESTE 500 DE UCENICI CARE L-AU URMAT,  NU SE MAI CREDEA NICI ASTAZI IN EL, DEOARECE APOSTOLII (ULTIMII SUSTINATORI A LUI IISUS) AU FUGIT CARE CUM INCOTRO LA ARESTAREA LUI IISUS. 
SI UITE ASA APOSTOLII SI UCENICII LUI IISUS AU AJUNS CONTINUATORII INVATATURII LUI IISUS CHRISTOS, PROPOVADUIND EVANGHELIA MANTUIRII NOASTRE PRIN SANGELE LUI IISUS CHRISTOS. 
SI ASTFEL AM AJUNS SA CREDEM IN ADEVARATA ISTORIE A LUI IISUS, CARE ARE O PERFECTA LOGICA IN DESFASURAREA EVENIMENTELOR BIBLICE.

TOT SUSTINATORII CORANULUI IMPRASTIE UN ALT ZVON MINCINOS, CA IN BIBLIE AR SCRIE DESPRE VENIREA MANGAIETORULUI, CARE IN MINTEA LOR AR FI MAHOMED. 
DAR ACEASTA MINCIUNA BINEINTELES CA NU ESTE SCRISA IN BIBLIE. IATA CE SPUNE DE FAPT BIBLIA DESPRE ADEVARATUL ''MANGAIETOR'' CE VA FI TRIMIS OAMENILOR. Iata doar 2 exemple din multe altele cu privire la cine este Mangaietorul:

''Cand va veni MANGAIETORUL, pe care-L voi trimite de la Tatal, adica DUHUL ADEVARULUI, care purcede de la Tatal, El va marturisi despre Mine''. (Ioan.15:26)

''Când va veni MANGAIETORUL, DUHUL ADEVARULUI, are să vă călăuzească în tot adevărul; căci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit şi vă va descoperi lucrurile viitoare.
El Mă va proslăvi, pentru că va lua din ce este al Meu şi vă va descoperi.'' (Ioan 16:13-14)

Venirea unui alt profet ca sa-L ”completeze” pe Iisus, este NEGATA chiar si de apostolul Pavel, insuflat de Duhul Sfant de la Iisus Christos:

Fagaduintele au fost rostite lui Avraam si urmasului sau. Nu zice: "si urmasilor", - ca si cum ar fi mai multi, - ci ca si cum ar fi vorba numai de unul singur: "si Urmasului tau", Care este HRISTOS.” (Gal. 3:16)

CONCLUZIA: Mângâietorul este Duhul Adevarului (Duhul Sfânt), care L-a si proslavit pe Iisus prin apostoli si ucenici, laudandu-L si marturisindu-L ca Fiul lui Dumnezeu si dand invatatura pe care si iisus a dat-o lor. Dar coranul nu L-a proslavit pe Iisus, a pomenit doar ca Iisus vine de la Dumnezeu cu Evanghelia mantuirii si in schimb a considerat chiar mincinoase cuvintele Mantuitorului cand a spus ca El este Fiul lui Dumnezeu. Practic islamistii nu resping doar unele lucruri din Evanghelie, ci ei o resping pe TOATA, desi (repet) coranul marturiseste de Iisus si de Evanghelia venita prin El. 
Cine nu Il crede pe Iisus Christos, e (la fel) ca si cum L-ar face mincinos. Este acelasi lucru. Si atunci de ce il promoveaza coranul pe Iisus, ca fiind trimisul lui Dumnezeu care a adus Evanghelia sa ne mantuiasca, cand indirect il face mincinos negand invatatura Sa? Nimic nu are logica in coran.

Deci am vazut de atatea ori ca islamistii nu au deloc logica in invatatura lor si in propaganda lor mincinoasa, aratand de atatea ori unde duce fanatismul lor, inclusiv sa-si dea viata ''eroic'' pentru doctrina unui asa zis profet, cunoscut deja ca pedofil, criminal si mincinos. 
Ei cred ca rasplata lor este mare in Ceruri daca comit atentate sinucigase, ucid in numele lui Alah, urmeaza o invatatura fanatica si fara logica (aparuta de abia in sec. VII dupa Christos) etc. Ei nu stiu ca in Rai ajung doar cei care iubesc, care cauta pacea, care iarta si nu judeca, care fac binele si care  urmeaza invatatura sanatoasa si sfanta a lui Iisus Christos. O invatatura a pacii, a iertarii, a descoperiiri adevarului si calea care duce la mantuire. 
Iar in iad ajung exact aceia cei care ucid, isi bat femeile si le desconsidera ca valoare, se razbuna ucigand cu pietre, biciuiesc ca pedeapsa fara mila, comit atentate sinucigase, neaga pe Iisus si invatatura Sa care ne-a adus mantuirea, cred intr-o religie inspirata dintr-o Biblie modificata, continua sa aiba multe neveste in acelasi timp, inclusiv sclave (cei care isi permit) cu care intretin relatii sexuale, confunda Raiul cu restaurantul unde se mananca si se bea pe saturatelea, unde ii asteapta fecioare multe si frumoase (numai pentru ei) etc etc.

IN RAI NU SE ADUNA CRIMINALII, MINCINOSII, IDOLATRII SI CEI CU POFTE CARNALE SI ASTA E DUREROS CA ISLAMISTII NU ISI DESCHID INIMA SI MINTEA SA INTELEAGA.


 
23. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Biblia spune clar ca Sodoma si Gomora (de unde a fost salvat Lot) au fost distruse cu foc din cer si nu cu pietre cum spune coranul. Daca ar fi fost cu pietre cum spune coranul, ar fi existat si astazi urmele oraselor. Dar cum aceste orase au disparut complet, e dovada clara ca au fost distruse cu foc. Iata ce spune coranul aici in Al-Qamar: ''Poporul lui Lot a socotit prevenirile minciuni. (32) Noi am dezlantuit o furtuna de pietre Impotriva lor, In afara de casa lui Lot pe care am mantuit-o In zori (33) ''.

Dar iata ce spune sfanta Biblia aici: Geneza 19:24-28. ''Atunci Domnul a facut sa ploua peste Sodoma si peste Gomora pucioasa si foc de la Domnul din cer. A nimicit cu desavarsire cetatile acelea, toata campia si pe toti locuitorii cetatilor si tot ce crestea pe pamant. Nevasta lui Lot s-a uitat inapoi si s-a prefacut intr-un stalp de sare. Avraam s-a sculat a doua zi dis-de-dimineata si s-a dus la locul unde statuse inaintea Domnului. Si-a indreptat privirile spre Sodoma si Gomora si spre toata campia; si iata ca a vazut ridicandu-se de pe pamant un fum, ca fumul unui cuptor.''.

24. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Alta aberatie in Coran ce promoveaza pedepsele, dupa ce Iisus a promovat iertarea, ca si in cazul Mariei Magdalena prinsa in adulter. 

In Coran, Al-Ma'ida, 37 : ''Tăiați mâinile hoțului și ale hoaței: aceasta va fi o rasplată pentru ceea ce au săvârsit și o pedeapsa de la Dumnezeu. ...(38) Catre cel care se caieste dupa pacat si se Indreapta, Dumnezeu se Intoarce. Dumnezeu este Iertator, Milostiv. ". Corecta interpretare aici mi se pare a fi ca Dumnezeu te iarta daca te caiesti, fara a-ti mai fi taiate mainile. Altfel, nu ar fi spus Dumnezeu sa ti se taie mainile, fara a avea sansa sa te caiesti.

Dar CULMEA ca in Coran, Dumnezeu ii mai invata sa renunte si la Legile pedepselor dupa ce in alte locuri tot Dumnezeu le-ar incuraja. Adica in unele locuri Dumnezeu pare milostiv, iar in altele nu si iti da libertatea sa FACI CUM VREI caci oricum nu e pacat la musulmani, ori ca ucizi sa-ti faci dreptate, ori decizi sa ierti.
 
De ex: in Coran, Al-Kahf , : ''(84) si urma un drum (85) pana cand ajunse la locul unde asfintea soarele si vazu ca asfintea Intr-un izvor fierbinte In jurul caruia afla un popor. Noi Ii spuseram: “O, Du-l-qarnayni! TU POTI FIE SA-I OSANDESTI, FIE SA TE ARATI BINEVOITOR FATA DE EI.” (86) El spuse: “Noi Il vom osandi pe cel nedrept — el va fi Intors curand la Domnul sau care-i va da o osanda apriga, ''.
Sau In Al-Ma'ida spune asa :''(44) Noi le-am scris In Tora: viata pentru viata, ochi pentru ochi, nas pentru nas, ureche pentru ureche, dinte pentru dinte. ... CEL CARE ISI PARASESTE CU MARINIMIE ACEST DREPT VA CAPATA IERTAREA GRESELILOR SALE. ....

Sau Vinovatii pot fi omarati dupa sfaturile Coranului: In Al-Isra: '' (32) Nu ucideti omul, caci Dumnezeu v-a oprit aceasta, CI DOAR INTRU DREPTATE. Daca cineva este ucis pe nedrept, Noi Ii dam conducatorului sau imputernicire, insa sa nu ucida In nestire! Da, el va fi ajutat! ''.

Sau in Al-Furqan: 68 ''cei care nu ucid pe nimeni, caci Dumnezeu a oprit acest lucru, DACA NU ESTE DUPA DREPTATE ''.

Adica, cu alte cuvinte, daca este dupa dreptate, poti si ucide caci nu este pacat. 

In Coran , Al-Kahf , Moise ar fi intalnit un om ce il insotea in cele din urma. Acesta a ucis un altul ce era pe drum pe motiv ca parintii celui pe care l-a ucis erau credinciosi si l-a ucis doar ca acesti parinti sa nu fie corupti de copilul lor mai putin credincios si ca poate astfel Dumnezeu le va da un alt copil mai credincios acelor parinti. Aceasta a fost o pilda pentru Moise a celui care il insotea. Cata nepotrivire in Coran, fata de Biblia pe care o promoveaza doar teoretic.

''In Al-Nahl'': (125) Daca pedepsiti, atunci pedepsiti precum ati fost pedepsiti. Daca sunteti rabdatori..., va fi mai bine pentru cei rabdatori! ''.

25.ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Dumnezeu condamna inchinarile (la idoli) facute sub copaci. si orice fel de inchinari facute sub copaci. Numai paganii se inchinau pe vremuri sub copaci. Dar Coranul le incurajeaza sa te inchini sub copaci, ca fiind o inchinare lui Dumnezeu. 

De ex. in Coran Al-Fath spune asa:''Dumnezeu a fost multumit de credinciosi atunci cand ti-au jurat credinta (lui Muhammad vs Mahomed) sub Copac. ...(18)''.  

Juruintele unora in fata lui Mahomed, facute tot sub copac, in stil idolatric si pagan, nu erau placute lui Dumnezeu. Orice fapta consemnata in Biblie, ca fiind facuta sub copac a fost o scarba inaintea lui Dumnezeu. Asta nu inseamna ca sub copac nu ne putem ruga sau putem face chiar nimic. Dar aici vorbim despre inchinarea la Dumnezeu sau la idolii condamnati de Dumnezeu care se faceau sub copaci. Iata ce spune Biblia despre faptele (inchinarile) oamenilor facute sub copaci.

 • Si-au zidit si ei inaltimi cu stalpi inchinati idolilor si Astartei pe orice deal inalt si sub orice copac verde. (1Reg.14:23)
 • A adus jertfe si tamaie pe inaltimi, pe dealuri si sub toti copacii verzi. (2Reg.16:4)
 • Si-au ridicat stalpi idolesti si Astartei pe orice deal si sub orice copac verde. (2Reg.17:10)
 • Aducea jertfe si tamaie pe inaltimi, pe dealuri si sub orice copac verde. (2Cron.28:4)
 • care se incalzeste pentru idoli sub orice copac verde, care injunghie pe copii in vai sub crapaturile stancilor? (Isa.57:5)
 • Sa nimiciti toate locurile in care slujesc dumnezeilor lor neamurile pe care le veti izgoni, fie pe munti inalti, fie pe dealuri si sub orice copac verde. (Deut.12:2) ''.
 • Demult ti-ai sfaramat jugul, ti-ai rupt legaturile si ai zis: "Nu mai vreau sa slujesc ca un rob!" Caci pe orice deal inalt si sub orice copac verde te-ai intins ca o curva. (Ier.2:20)
 • Domnul mi-a zis, pe vremea imparatului Iosia: "Ai vazut ce a facut necredincioasa Israel? S-a dus pe orice munte inalt si sub orice copac verde si a curvit acolo. (Ier.3:6)
 • Recunoaste-ti numai nelegiuirea, recunoaste ca ai fost necredincioasa Domnului Dumnezeului tau, ca ai alergat incoace si incolo la dumnezei straini, sub orice copac verde, si ca n-ai ascultat glasul Meu, zice Domnul. (Ier.3:13)
Si veti sti ca Eu sunt Domnul, cand mortii lor vor fi in mijlocul idolilor lor, imprejurul altarelor lor, pe orice deal inalt, pe toate varfurile muntilor, sub orice copac verde, sub orice stejar stufos, acolo unde aduceau tamaie cu miros placut tuturor idolilor or. (Ezec.6:13)

26. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

O alta contradictie cu Biblia. Dumnezeu spune sa nu mancam camila: ''Dar sa nu mancati din cele ce rumega numai sau care au numai unghia despicata. Astfel, sa nu mancati camila, care rumega, dar n-are unghia despicata: s-o priviti ca necurata. (Lev.11:4)

Dar sa nu mancati din cele ce rumega numai, sau care au numai copita despicata si unghia despartita in doua. Astfel, sa nu mancati camila, iepurele si iepurele de casa, care rumega, dar n-au copita despicata: sa le priviti ca necurate. (Deut.14:7) ''

Dar cand arabii au copiat Biblia, au uitat de camila si au facut-o comestibila. In Coran, Al-An'am ''(143) ... doua de soiul camilelor si doua de soiul vacilor. Spune: “A oprit ele pe cele doua dobitoace de parte barbateasca ori pe cele doua de parte femeiasca (a fi spre hrana noua) ori ceea ce se afla In pantecele celor de parte femeiasca? Ati fost voi martori cand Dumnezeu a poruncit asa ceva? Cine este mai nedrept decat cel care nascoceste o minciuna asupra lui Dumnezeu pentru a-i rataci pe oameni prin nestiinta? Dumnezeu nu calauzeste un popor nedrept. ''.

27. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:
 
Alta contradictie in Coran, Al-An'am 150 ''...NU UCIDETI PE NIMENI PE NEDREPT,...''.
Dar Noul Testament spune clar sa nu ucizi DELOC !!!Sa iubesti, sa ierti si sa nu judeci.

28. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

UNA DIN CELE MAI MARI BLASFEMII ALE CORANULUI. DUPA CE E RECUNOSCUT (CHIAR SI DE CORAN ) IISUS CA FIUL MARIEI SI TRIMISUL LUI DUMNEZEU, CORANUL TE FACE SA TE INCHINI OMULUI PRIN CARE A INTRAT PACATUL IN LUME (ADAM ) SI NU LUI DUMNEZEU PRIN IISUS CHRISTOS, OMUL PRIN CARE S-A RIDICAT PACATUL OMENIRII.
 
Astfel in Coran, Al-A'raf zice astfel ''(10) Noi v-am creat, apoi v-am desavarsit chipul, dupa care am spus Ingerilor: “Închinați-vă inaintea lui Adam.” si ei asa facura n afara de Iblis (satana) care nu a fost intre cei care s-au inchinat. ''. 

DUMNEZEU A SPUS SĂ I TE INCHINI DOAR LUI SI NICIODATA NU A SPUS SA TE INCHINI SI FAPTURII LUI SI NICI ALTCUIVA (cu exceptia fiului Sau Iisus Christos).  

DAR PRIN ACEASTA INVENTATORUL CORANULUI VREA SA SCHIMBE INCHINAREA LA IISUS, CU CEA A UNUI OM MURITOR SI CARE A CAZUT USOR IN PACAT SI PRIN CARE A INTRAT MOARTEA IN LUME. In Coran, satana i-ar spune lui Dumnezeu, ca ii va ispiti pe toti aceia in afara de cei care ii sunt credinciosi lui Dumnezeu, ca raspuns la pedeapsa primita de la Domnul ca satana nu a vrut sa i se inchine lui Adam?! Si atunci de ce s-a dus sa-l ispiteasca pe Adam? Caci el era credincios lui Dumnezeu. Coranul iarasi se contrazice.

Iata deci ce mai zice si aici Coranul in Sad: (74) Dumnezeu spuse: ''Domnul tau spuse Ingerilor: “Eu voi crea din lut un om (pe Adam). (71) După ce-i voi da chip desăvârșit si voi sufla în el din duhul Meu, să cădeți cu fața la pământ înaintea lui (ADAM) !” (72) Toți îngerii s-au inchinat, (73) afară de Iblis care s-a îngâmfat și a fost astfel dintre necredinciosi. O, Iblis! Ce te Impiedica sa te prosternezi Inaintea a ceea ce-am creat cu mainile Mele? Ori esti Ingamfat ori esti dintre cei prea-Inalti!” (75) El spuse: “Eu sunt mai bun decat el, caci Tu, pe mine, m-ai creat din foc, iar pe el, l-ai creat din lut.” (76) Dumnezeu spuse: “Iesi de aici si cu pietre sa fii batut! (77) Blestemul meu fie asupra ta pana In In Ziua Judecatii!” (78) El spuse: “Domnul meu! Pasuieste-ma pana In Ziua cand oamenii vor fi Inviati.” (79) Dumnezeu spuse: “Da, esti printre cei pasuiti! (80) pana In Ziua clipei cunoscute Noua.” (81) Iblis spuse: “Pe puterea Ta! Eu Ii voi amagi pe toti, (82) afara de cei care Iti vor fi tie robi credinciosi.” (83) ''.

Deci nu ai cum sa te inchini unuia care cade usor ispitei om fiind, iar Iisus care sta la dreapta Tatalui si care a este sfant si fara de pacat, sa nu ii te inchini? Dar aceasta inchinare se face pentru a ne apropia de Tatal nostru care este in ceruri si nu pentru a sluji la doi stapani. Caci asa a spus Iisus; ''Nimeni nu vine la Tatal, decat prin Mine''.


29. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

DESI CORANUL INDEAMNA MUSULMANII SA RESPECTE LEGILE LUI MOISE SI BIBLIA IN GENERAL, CORANUL TOTUSI TAGADUIESTE SABATUL SI IL INLOCUIESTE CU VINEREA, ZIUA IN CARE A FOST CREAT ADAM SI DESPRE CARE AR FI SPUS ALAH IN FALSUL CORAN, CA TOTI INGERII SA I SE INCHINE ( LUI ADAM SI NU LUI DUMNEZEU DIRECT SAU PRIN IISUS), astfel: ''(53) Domnul nostru este Dumnezeu. El a creat cerurile si pamantul In sase zile, apoi s-a asezat pe Tron....''. 

Apoi iarasi vorbeste de Sabatul sfant: Al-A'raf , ''(162) Intreaba-i despre cetatea care da înspre mare. Locuitorii sai încălcau Shabbatul cand peștii li se iveau pe fața mării în ziua aceea, si nu se iveau într-o altă zi afară de Shahbat. Noi astfel i-am pus la încercare pentru că erau stricati. ''.  

PRIN ACEASTA, CHIAR CORANUL RECUNOAȘTE EXISTENȚA SHABBAT-ULUI, LA PESTE 600 DE ANI DUPĂ YEȘUA (IISUS).

DACĂ OMUL A CĂLCAT ȘABATUL, ERA PEDEPSIT PENTRU ASTA ȘI ATÂT. DAR NU S-A ÎNLOCUIT SHABBATUL CU O ALTĂ ZI, DOAR PENTRU CĂ OMUL L-A CĂLCAT, PENTRU CĂ TOT AȘA IL POATE CĂLCA IN ORICARE ALTĂ ZI.

Coranul apoi iarasi combate Sabatul, An-Nahl :"(123) Sabbatul n-a fost facut decat pentru cei care se certau asupra lui. Domnul tau va judeca Intre ei In Ziua Invierii pentru ce se certau."
 
Sau in Al-Jumu'a spune sa ti Sabatul in ziua a sasea a saptamanii exact in ziua cand a fost facut omul Adam si coranul te indeamna sa te inchini (tu si toate cerurile) lui Adam (vezi pct 28 de mai sus )si nu lui Iisus care sade de-a dreapta Tatalui :

''O, voi cei ce credeti! Cand sunteti chemati la rugaciunea de vineri, zoriti-va la amintirea lui Alah si lasati la o parte negotul. Aceasta va fi mai bine pentru voi. O, daca ati sti! (9) ''.

DECI ZIUA A SASEA IN CARE DUMNEZEU L-A CREAT PE ADAM, CEL PRIN CARE A INTRAT PACATUL IN LUME (ISPITIT FIIND DE SATANA IMPREUNA CU EVA), A AJUNS SA FIE SI ZI DE ODIHNA LA ARABI.


30.ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:
 
In Coran, in Al-Mu'minun :'' Fericiti cei credinciosi (1) ce In rugaciunile lor sunt smeriti, (2) ce se feresc de vorbele desarte, (3) ce dau milostenie, (4) ce Isi pazesc rusinea (5) SI INTRA NUMAI LA SOTIILE LOR SI LA CELE STAPANITE DE DREAPTA LOR (SCLAVELE SAU ROABELE LOR), PENTRU CARE NU LI SE VA FACE MUSTRARE''. Adica, sex cu mai multe sotii, inclusiv cu roabele lor. Acest lucru a fost oprit deja de Iisus.

Sau alt indemn la curvie (sex atat cu nevestele lor cat si cu scaleve, servitoarele lor). Iata ce zice falsul coran in Al-Ma'arij :''osanda Domnului lor este fara scapare, (28) de cei care Isi pazesc cele rusinoase (29) sI INTRA NUMAI LA SOTIILE LOR ORI LA ROABELE LOR SI N-AU DE CE SA FIE DOJENITI (CERTATI), (30) pe cand cei care poftesc dincolo de aceasta sunt calcatori de lege, (31) ''.

Deci poti avea peste 9 neveste si peste 20 roabe (sclave, slujnice la casa ta) si poti face sex cu ele fara sa faci pacat.

31. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Sau In Al-Ahzab spune, ''O, Profetule! Spune-le sotiilor tale, fiicelor tale si femeilor credinciosilor sa se acopere bine cu gilbaburile lor, caci numai asa vor fi recunoscute si nu vor fi necajite. .. (59) ''.

Pai cum sa le recunosti daca le astupi aproape si ochii si poarta aceleasi cearceafuri negre de pe cap si pana la glezne? :)
 
Sau in An-Nur: ''(30) Spune credincioaselor: sa-si plece privirile, sa-si pazeasca rusinea sa nu-si dea la iveala frumusetea In afara de ceea ce apare, sa-si puna valuri peste piept, sa nu-si descopere frumusetea decat barbatilor lor, ori tatilor lor, ori tatilor barbatilor lor, ori fiilor lor, ori fiilor barbatilor lor, ori fratilor lor, ori fiilor fratilor lor, ori fiilor surorilor lor, ori servitoarelor lor si celor stapanite de dreapta lor ori servitorilor lipsiti de dorinte, ori baietilor care nu au cunoscut inca goliciunea femeilor, si sa nu bata din picioare, ca sa se stie, ce ascund din frumusetea lor. ...''

Aceasta confirma mai mult gelozia barbatului, dar si inferioritatea femeii in fata barbatului care nu are voie sa se arate in public deloc, nu are dreptul la educatie, la vot, la munca, permis auto, si la alte drepturi omenesti ca si barbatul de altfel. Practic femeile musulmane nici nu se pot recunoaste intre ele pe strada. Poate trece mama pe langa fiica sau invers, vecina pe langa vecina, ruda pe langa ruda si fara sa se observe, sa se salute, sa stea de vorba etc. O imbracaminte decenta este suficienta femeii, cum spune Biblia si nu cearceafurile negre din cap pana in picioare.

32. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

O jignire la adresa celor cu handicap, pe care Iisus chiar i-a vindecat. Al-Anfal ''(21) Mai rau decat dobitoacele inaintea lui Dumnezeu sunt surzii si mutii care nu pricep nimic. (22) Daca Dumnezeu ar fi aflat ceva bun la ei, le-ar fi dat auz. si chiar de le-ar fi dat auz, ei tot ar fi intors spatele si s-ar fi impotrivit. ''. De unde stie Coranul ca daca il faci bine pe un surd sau pe un orb, iti va intoarce spatele? Uite ca Iisus cand vindeca oamenii, acestia Il slaveau pe Dumnezeu. Deci o minciuna si o jignire, ca si cum Domnul ar fi jignitor la creatiile Sale, neputincioase din nastere si nu dintr-o pedeapsa divina de dupa nastere.

Sau: Al-Isra: '' In Ziua Invierii ii vom strange fata In fata: orbi, muti si surzi. Limanul lor va fi Gheena. De fiece data cand focul se va potoli, Noi le vom inteti flacara arzatoare. ''.

33. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Alta aberatie, faptul ca Dumnezeu doreste TROFEE. In Al-Anfal , 40: ''Sa stiti ca oricare ar fi trofeele voastre, a cincea parte este a lui Dumnezeu, a trimisului si a celor apropiati, a orfanilor, a sarmanilor si a drumetului, daca credeti In Dumnezeu si In ceea ce am pogorat asupra Robului Nostru, ...''.
Pai Dumnezeu are nevoie de razboaie si de trofee din acestea? Cam aberant dupa invatatura adusa de Christos.
 
34.ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Coranul iarasi minte compatariv cu Biblia, deoarece Biblia spune clar ca Noe si-a luat in barca toti copii si nevasta, iar Coranul, nu. : Astfel in Coran vers. 41, " Arca pluti cu ei printre valuri asemenea muntilor. Noe Il striga pe fiul sau, ramas de o parte: “O, copilul meu! Urca cu noi, nu sta alaturi de tagaduitori!” (42) El spuse: “Ma voi adaposti pe un munte care ma va feri de ape.” Noe spuse: “Nimeni, astazi, nu va scapa poruncii lui Dumnezeu afara de cel pe care El Il va milui.” Valurile se Inaltara Intre ei, si el fu dintre cei inecati ".

Sau iarasi in Biblie spune ca Noe si-a luat cu el si sotia, dar coranul iata ce spune despre ea in At-Tahrim:''Dumnezeu le-a dat ca pilda tagaduitorilor pe femeia lui Noe si pe femeia lui Lot. Amandoua traiau sub obladuirea a doi oameni drepti dintre robii Nostri. Ele i-au Inselat, Insa nimic nu le-a slujit Impotriva lui Dumnezeu. Li s-a spus: “Intrati amandoua In Foc dimpreuna cu cei care intra acolo!” (10) ''. Si iata dovada Biblica ca Noe a luat cu el atat nevasta cat si copii in corabie.  
In Geneza 7:7, spune asa:''Si Noe a intrat in corabie cu fiii sai, cu nevasta sa si cu nevestele fiilor sai, din pricina apelor potopului.''. 

Dar nicaieri in Biblie nu scrie ca nevasta lui Noe a fost infidela, sau ca si-ar fi lasat un copil afara din corabie.

35. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

O alta blasfemie despre sotiile profetului (Mahomed) si cele din prada:
 
In Al-Ahzab: ''O, Profetule! Noi ti le-am ingaduit ca soții ție pe cele cărora tu le-ai dat dota, pe cele cuvenite ție din pradă ce ti-a dat-o Dumnezeu, pe fiicele fratelui tatălui tău, pe fiicele surorilor tatălui tau, pe fiicele fratelui mamei tale, pe fiicele surorilor mamei tale, care au pribegit cu tine, si pe orice femeie credincioasă ce se daruieste ea insasi profetului, daca profetul voieste sa o ia da sotie. Aceasta este ti se cade numai tie, nu si celorlalti credinciosi. Noi stim ce le-am randuit cu privire la sotii si la cele cuvenite lor din prada ca sa nu fie asupra ta vreun pacat. ... (50)

Cu alte cuvinte, Mahomed si-a facut exclusivitate in a deține orice femeie, fie rudă, fie pradă, fie ea oricine, atata timp cat el a si scris Coranul.

36.ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Alta aberatie despre Moise. In Al-Qasas:''Batranul spuse: “As vrea sa-ti dau drept sotie pe una dintre fiicele mele, daca tu (Moise) ramai in slujba mea vreme de opt pelerinaje. Daca vei implini zece, va fi spre binele tau, insa eu nu vreau sa te impovarez cu nimic.''.
Pai de cand facea Moise pelerinaje la greu ca sa-si ia nevasta? Pelerinajele au aparut doar la musulmani dupa anul 600 dupa Christos. Dar coranul vrea sa calce istoria si evenimentele Biblice in picioare.

Sau alt verset: ''Noi i-am hotarat lui Abraham locul pentru Casa: “Nu-Mi alatura pe nimeni! Curata-Mi Casa pentru cei care dau ocol, pentru cei care stau In picioare, pentru cei care Ingenunche si pentru cei care se inchina. (26) Cheama-i pe oameni la pelerinaj. Ei vor veni la tine, pe jos ori pe camile felurite din orice adanca vagauna,...'' Pai de cand i-a spus Dumnezeu lui Avram sa adune oameni in alt loc de inchinare si sa faca pelerinaje?


37ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

IATA ALTE INDEMNURI LA VIOLENȚĂ SI ALTE TIPURI DE CRUZIME IN CORAN.
 
Desi Dumnezeu spune sa ai 2 martori daca invinuiesti pe cineva, in Coran trebuie 4, altfel vei fi pedepsit. Iisus ne invata sa iertam si pe desfranate, dar Coranul invata la biciure crunta si inca fara mila: In An-Nur, ''(1) BICIUIESTE-I PE DESFRANAT SI DESFRANATA CU CÂTE O SUTA DE BICE. SĂ NU VA APUCE MILA INAINTEA LEGII LUI DUMNEZEU — de credeti In Dumnezeu si In Ziua de Apoi — si sa fie martori la osanda lor un grup de credinciosi. (2) Desfranatul sa nu-si ia sotie decat tot o desfranata ori oiInchinatoare la idoli, iar pe desfranata sa nu o ia de sotie decat un desfranat ori Inchinator la idoli. Acest lucru este oprit credinciosilor. (3) BICIUITI-I CU OPTZECI DE BICE PE CEI CARE LE INVINUIESC PE FEMEILE CINSTITE SI APOI NU POT VENI CU PATRU MARTORI. ...''. (In Biblie, e deajuns 2 martori. 

Dupa Coran daca al patrulea se razgandeste, ai ”pus-o” !!Si in general de unde 4 martori la o femeie care isi inseala sotul? Care arab se intoarce acasa cu 4 insotitori dupa el si isi prinde sotia in flagrand cu un alt barbat? Sau il leaga pe amant pana aduce niste martori? Ca sa ai 4 martori aici, trebuie sa-i intinzi doar capcane sotiei, altfel ... nu prea vad cum. Dar ei fac cum fac si tot isi biciuiesc femeile, inclusiv daca sunt minore.

38. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Dupa ce Coranul recunoaste de nenumarate ori ca Dumnezeu a trimis pe profeti si le-a dat ceea ce le-a dat sa spuna, acum ii face si mincinosi si ca ar fi avut multe din spusele lor, si de la satana.

In Al-Haji, spune asa: ''(52) Noi n-am trimis înaintea ta nici un trimis, nici un profet fara ca satan sa nu-i fi aruncat ceva In spusele lui, Insa Dumnezeu sterge ceea ce arunca satan si astfel Dumnezeu Intareste versetele Sale. Dumnezeu este știutorul, Inteleptul.''.
Si inca o rusine de verset din Coran. Nu spune nimeni ca Moise nu a fost pacatos si nu ar mai fi mintit, dar iata ce spune coranul in In Al-Haji, 43: 
''SI CHIAR MOISE A FOST SOCOTIT MINCINOS ''. 

Daca la modul general a fost socotit un mincinos, inseamna ca si pe Moise l-a denigrat Coranul ca si pe ceilalti sfinti mai sus amintiti. In Biblie nu a fost denigrat Moise, nicicum.

Practic, Coranul isi justifica astfel toate modificarile aduse Bibliei. Adica Dumnezeu nu are grija de profetii Lui si ii lasa sa mai vorbeasca si de la satana? Pai prin aceasta blasfemie, minimalizaeza credibilitatea profetilor lui Dumnezeu, pe care chiar si Coranul ii aminteste cu acelasi placere, ca au scrierile de la Dumezeu. Adica daca Dumnezeu ar fi spus unui profet sa spuna ceva, iar el nu ar fi spus mai departe intocmai, nu l-ar fi corectat, certat, pedepsit sau chiar parasit Dumezeu?  

Dar la fel au facut islamistii si cu Iisus Christos negand ca este Fiul Lui Dumnezeu. Prin aceasta Il faci mincinos pe Iisus Christos, care (asa cum am aratat citatele Biblice de mai sus marcate cu rosu), El insusi a spus ca este fiul lui Dumnezeu, pe prooroci si pe apostoli ii face mincinosi care au marturisit acelasi lucru cu pretul vietii si chiar pe Tatal Dumnezeu care a spus:'' Acesta este fiul Meu prea iubit in care imi gasesc placerea. De El sa ascultati''.


39. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:


Versetul (Sura)188, spune asa:''Cuviosia nu este sa intrati în casele voastre prin dos. ''. Pai daca e casa mea, nu este logic ca pot sa intru in ea pe care usa doresc? Ce rusine sa fie daca, intorcandu-ma din propria gradina, intru in casa pe usa din dos?!

40. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

Tot Coranul mai pretinde ca pe langa sufletele celor morti, merg la Dumnezeu si sufletelor celor adormiti (de somn). Numai ca, probabil dimineata, Dumnezeu trimite inapoi sufletele celor adormiti si le tine numai pe cele ale mortilor. Iata ce spune in Az-Zumar: ''Dumnezeu primeste sufletele in clipa mortii, de altfel si pe cele ale adormitilor care nu sunt morti. El le tine pe cele ale celor rapusi de moarte si le trimite inapoi pe celelalte pana la un anumit soroc. Intru aceasta sunt semne pentru un popor care cugeta! (42) '' 

 

CONCLUZIA ACESTUI STUDIU DESPRE CORAN: 


1. DUMNEZEU A RAMAS ACELASI DINTOTDEAUNA SI VA RAMANE ACELASI PE VECI. NU S-A LEPADAT DUMNEZEU DE INVATATURA SA DATA PRIN PROOROCI, PRIN IISUS SI PRIN APOSTOLI, LA PESTE  600 DE ANI DE LA INVIEREA LUI IISUS, SA INTOARCA TOATA LUMEA LA NISTE INVATATURI PRIMITIVE SI INCEPATOARE ȘI TOTAL INVĂȚĂTURII MILENARE A LUI DUMNEZEU.


DUMNEZEU NU A SCHIMBAT NICIODATA VOIA SA DE-A LUNGUL ISTORIEI CRESTINE. DOAR UN SINGUR LUCRU L-A CREAT TEMPORAR (CACI INSUSI DUMNEZEU A SPUS ASTA) SI ANUME LEGEA PEDEPSELOR SI A JERTFELOR.


ASA CA NU AVEA CUM SA APARA O ALTA CARTE PESTE CCA 600 DE ANI DUPA CHRISTOS SI SA NE ARATE UN DUMNEZEU CARE A REVENIT LA VECHILE OBICEIURI SCHIMBATE DEJA PRIN JERTFA LUI IISUS CHRISTOS. 

E CA SI CUM IISUS AR FI VENIT DEGEABA PE PAMANT SAU CA SI CUM IISUS SI APOSTOLII AR FI FOST MINCINOSI. 
DAR CORANUL CUM II PROMOVEAZA IMPREUNA CU PROOROCII CA VENIND DE LA DUMNEZEU SI ATUNCI NU AU CUM SA FIE SI MINCINOSI. 

DAR MAREA DILEMA RAMANE PROMOVAREA SFINTILOR BIBLIEI IN CORAN, DAR SI NEGAREA LOR IN ACELASI TIMP.

DUMNEZEU NU L-A CREAT PE OM DIN SPERMA, NU DORESTE UMILIREA SI NICI BICIUIREA FEMEII, NICI LOVIREA EI SUB ALTA FORMA, NICI RAZBUNAREA OAMENILOR, NICI INDEMNURI LA LUPTA SI NICI NU IL NEAGA PE IISUS CHRISTOS CA NU AR FI FIUL SAU, ASA CUM SCRIE CORANUL.


ACEASTA CARTE CU PROFETII MINCINOASE, (SCRISA DE UN PEDOFIL SI UN CRIMINAL, ASA CUM AM DEMONSTRAT MAI SUS) VREA DOAR SA MINIMALIZEZE ROLUL LUI DUMNEZEU DE A NE MANTUI PRIN HARUL SAU SI PRIN SANGELE FIULUI SAU, IISUS CHRISTOS SI DE A FACE O RELIGIE PARALELA, FANATICA, MINCINOASA SI CONCURENTA CELEI ADEVARATE (BIBLIA) VENITA DE LA INSUSI DUMNEZEU.


SPUNE CLAR BIBLIA MAI JOS:

''15. Ce intelegere poate fi intre Hristos si Belial? Sau ce legatura are cel credincios cu cel necredincios?
16. Cum se impaca templul lui Dumnezeu cu idolii? Caci noi suntem templul Dumnezeului celui Viu, cum a zis Dumnezeu: "Eu voi locui si voi umbla in mijlocul lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, si ei vor fi poporul Meu."
17. De aceea: "Iesiti din mijlocul lor si despartiti-va de ei, zice Domnul; nu va atingeti de ce este necurat, si va voi primi.
18. Eu va voi fi Tata, si voi Imi veti fi fii si fiice, zice Domnul cel Atotputernic."(2 Corinteni 6:15-18),

Sau:


''Sa nu va duceti dupa alti dumnezei, dintre dumnezeii popoarelor din jurul vostru;
 15. caci Domnul Dumnezeul tau este un Dumnezeu gelos in mijlocul tau. Altfel, Domnul Dumnezeul tau S-ar aprinde de manie impotriva ta si te-ar nimici de pe fata pamantului''. (Deuteronomul 6:14-15)

''Domnul a zis lui Moise: "Iata, tu vei adormi impreuna cu parintii tai. Si poporul acesta se va scula si va curvi dupa dumnezeii straini ai tarii in care intra. Pe Mine Ma va parasi si va calca legamantul Meu pe care l-am incheiat cu el.'' (Deuteronomul, 31:16)

"Scoateti, dar, dumnezeii straini care sunt in mijlocul vostru si intoarceti-va inima spre Domnul, Dumnezeul lui Israel." (Iosua 24:23)

''Au parasit pe Domnul Dumnezeul parintilor lor care-i scosese din tara Egiptului si au mers dupa alti dumnezei, dintre dumnezeii popoarelor care-i inconjurau; s-au inchinat inaintea lor si au maniat pe Domnul.'' (Judecatori 2:12)  

Sau in Iosua 23:6-16:

''Puneti-va toata puterea ca sa paziti si sa impliniti tot ce este scris in cartea Legii lui Moise, fara sa va abateti nici la dreapta, nici la stanga.
Sa nu va amestecati cu neamurile acestea care au ramas printre voi; sa nu rostiti numele dumnezeilor lor si sa nu-l intrebuintati in juramant; sa nu le slujiti si sa nu va inchinati inaintea lor.
Ci alipiti-va de Domnul Dumnezeul vostru, cum ati facut pana in ziua aceasta.
...Vegheati, dar, cu luare aminte asupra sufletelor voastre, ca sa iubiti pe Domnul, Dumnezeul vostru.
Daca va veti abate si va veti alipi de neamurile acestea care au ramas printre voi, daca va veti uni cu ele prin casatorii si daca veti intra in legaturi cu ele,
sa fiti incredintati ca Domnul Dumnezeul vostru nu va mai izgoni aceste neamuri dinaintea voastra; ci ele va vor fi o cursa si un lat, un bici in coaste si niste spini in ochi, pana veti pieri de pe fata acestei tari bune, pe care v-a dat-o Domnul Dumnezeul vostru.
...
Daca veti calca legamantul pe care vi l-a dat Domnul, Dumnezeul vostru si daca va veti duce sa slujiti altor dumnezei si sa va inchinati inaintea lor, Domnul Se va aprinde de manie impotriva voastra si veti pieri degraba din tara cea buna pe care v-a dat-o El."


CAT DESPRE ACEASTA CARTE MINCINOASA, CORANUL, DUMNEZEU NE-A AVERTIZAT CU MULT TIMP INAINTE. IATA CE NE SPUNE EVANGHELIA AICI:

''Marturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta ca, daca va adauga cineva ceva la ele, Dumnezeu ii va adauga urgiile scrise in cartea aceasta. (Apoc.22:18) ''

Sau:

''N-adauga nimic la cuvintele Lui, ca sa nu te pedepseasca si sa fii gasit mincinos''.(Pildele lui Solomon:30-6)


DAR CORANUL A ADAUGAT ZECI DE BLASFEMII LA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU, LA O PERIOADA DE TIMP DE PESTE 600 DE ANI DUPA INVIEREA LUI IISUS CHRISTOS.

Sau:
''8. Si atunci se va arata acel nelegiuit pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale.
9. Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase
10. si cu toate amagirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzarii, pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie mantuiti.
11. Din aceasta pricina, Dumnezeu le trimite o lucrare de ratacire, ca sa creada o minciuna,
12. pentru ca toti cei ce n-au crezut adevarul, ci au gasit placere in nelegiuire, sa fie osanditi.
, (2Tes.2:8-11) ''.


Mahomed pretinde ca arhanghelul Mihail i s-a aratat vestindu-i o alta Evenghelie decat cea lasata de Dumnezeu si de Iisus Christos !!!
Dar Biblia ne arata ca Dumnezeu nu este schimbator, ci doar rabdator si milos cu noi. 

Iar apostolul Pavel ne avertizeaza ce usor vor pleca oamenii urechea la o evanghelie falsa si ca insusi satana poate sa apara sub forma de inger, asa cum i s-a aratat si lui Mahomed (in cazul in care chiar a avut o viziune):

”Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina.
Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor.”(2Cor.11:14-15)


In adevar, daca vine cineva sa va propovaduiasca un alt Iisus pe care noi nu l-am propovaduit sau daca este vorba sa primiti un alt duh pe care nu l-ati primit sau o alta Evanghelie pe care n-ati primit-o, of, cum il ingaduiti de bine! (2Cor.11:4)


Dar Biblia, oarecum prezice si ne avertizeaza in acelasi timp, cu minim 700 de ani inainte, de aparitia unei evanghelii false (cum ar si fi coranul) care sa ne indeparteze de Dumnezeu:


''Ma mir ca treceti asa de repede de la Cel ce v-a chemat prin harul lui Hristos la o alta Evanghelie.
Nu doar ca este o alta Evanghelie; dar sunt unii oameni care va tulbura si voiesc sa rastoarne Evanghelia lui Hristos.
Dar chiar daca noi sau un inger din cer v-ar vesti alta Evanghelie decat aceea pe care v-am vestit-o - sa fie anatema!
Cum am mai spus, o spun si acum: daca va propovaduieste cineva o Evanghelie deosebita de aceea pe care ati primit-o, sa fie anatema!'' (Gal.1:6-9) 
                                                               
                                                               PS: Vă mai recomand un alt studiu unic și exceptional, neatribuit nici unui cult religios, despre viața Lui Yeshua (Iisus Hristos), învățăturile Lui și toate profețiile pe care le-a împlinit:

BLOG RECOMANDAT:

Viața Lui (Yeshua) Iisus Hristos si profețiile împlinite
www.salveaza-ti-viata.blogspot.com  

 

 

www.salveaza-ti-viata.blogspot.com  

 

 

www.salveaza-ti-viata.blogspot.com 

PS: DACĂ ȚI-A PLĂCUT ACEST ARTICOL ȘI ÎTI PASĂ ȘI ȚIE DE SEMENII TĂI, DISTRIBUIE-L ȘI TU MAI DEPARTE !

70 de comentarii:

 1. Buna aceasta lucrare acum cand fortele oculte cauta sa arate ca islamul este bun.

  RăspundețiȘtergere
 2. sa nu cumva sa imi aprobi comentariul ca devine vizibil si vede lumea cum se leaga bolnavii minta de tine pe internet

  RăspundețiȘtergere
 3. Bravo, te admir pt munca ta... Astia sunt niste salbatici inculti !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salbaticii inculti de care vorbesti aveau in secolul X universitati de medicina. Cam tot in timpurile alea europa mergea peste ei sa ii praduiasca. Ignoranta nu iti scuza rautatea. O impaneaza :)

   Ștergere
  2. da si au pus bazele algebrei si astronomiei , folos si in ziua de azi cifrele arabe , adevarat musulmani au contribuit mult la dezvoltarea si scoaterea europei din perioada grea a evului mediu, dar totusi nu mai suntem in secolul X , suntem in secolul XI iar majoritatea tarilor arabe sunt sub dezvoltate , inapoiate cultural si "educati" prost de clerici lor "sfinti" sa omoare "necredinciosi" pentru "virgine" in rai.

   Ștergere
  3. Daca comparam ce descoperiri au adus musulmanii cu ce descoperiri a adus restul lumii civilizate, nu as avea ani in viata ca sa descriu descoperirile europenilor, a evreilor si nu numai !

   Ștergere
 4. Da, numai ca tagaduitorii mai mult par a fi musulmanii instrainati de religie decat.. restul lumii.

  RăspundețiȘtergere
 5. trebuie neaparat facut un film artistic , istoric cu adevarul despre acest ,,profet,, . Filmul trebe facut cu ajutorul istoricilor arabi , cu distributie araba , cu o regie meticuloasa sub lupa adevarului absolut al istoriei , FĂRĂ FRICĂ DE MARTIRIU , ...doar cu frica de Dumnezeu , ca daca adaugand sau omițînd ceva , vom fi judecați in fața Dumnezeului nostru , al tuturor fie EL Alah , Budha sau Creatorul

  RăspundețiȘtergere
 6. sa vedem daca se apropa comentariul unde am precizat numele filmului...oricum n am de castigat nimic sa dau peste nas in vre-un fel..fiecare , cauta atat cat il roade curiozitatea, restul e manipulare si naivitate. :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un film nu reprezinta neaparat realitatea, dar poate reprezenta in schimb manipularea. Dar in acest studiu sunt prezentate exact citatele din Coran, care se regasesc si in purtarea multor musulmani din lume.
   Deci aici nu mai putem vorbi de manipulare, ca intr-un film.

   Ștergere
 7. Pasaje din sure, luate din context si extrapolate. Nu ati tinut cont de perioada istorica si circumstantele sociale la care versetele au fost revelate. SI da, Dumnezeu cel Preainalt schimba dogma de la un profet la altul. Daca vreti exemple nu trebuie sa va uitati decat la Adam. Pe vremea lui nu exista incest. Coranul este continuarea profetiilor de la Dumnezeu primite de catre oameni (Adam, Noe, Moise, Avraam, Isus, pacea lui Dumnezeu sa fie cu ei.) Mohamed (pacea lui Dumnezeu sa fie cu el) este ultimul dintre profetii alesi de Dumnezeu cel Preainalt, si completeaza mesajul divin. Coranul este singura revelatie neschimbata de catre oameni. "Într-adevăr, Noi am pogorât Coranul și Noi îi vom fi păzitori!"
  Surat Al-Hijr, 15:9
  Coranul, spre diferenta de Psalmii lui David (Dumnezeu sa fie multumit de el), de Tora, sau de Evanghelia lui Isus (Dumnezeu sa fie multumit de el), nu a suferit modificari. Si ce pazitor mai bun decat Stapanul Tronului cel Preainalt exista?
  Cautati pacea si nu mai raspanditi urasi minciunile caci ceasul incercarii grele este aproape. Pace fratilor :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu va suparati, dar am impresia ca dvs sunteti cel care nu v-ati citit nici macar Quran-ul dvs !

   1. YHWH NU SE SCHIMBA da la o perioada la alta, chiar daca face alte profeţii diferite de la un profet la altul. Asta este cu totul altceva.

   2. YHWH NU A DAT PROFETI IN AFARA ISRAELULUI, decat tot la evreii care locuiau in imprejurimi. Si asta tocmai pentru a nu se ingamfa nici un popor strain si nici pentru a NU INCURAJA schimbarea Legii Lui prin alte popoare păgâne.

   3. Atat in Biblie cat si in Coran scrie SA ASCULTAM DE IISUS (Yeshua). Dar VOI NU ASCULTATI ! Iisus invata mereu SA NE IUBIM UNII PE ALTII, iar in Coran nu vad decat indemnuri la crime si violenta precum a fost si criminalul si pedofilul de Mohamed !

   4. Daca oamenii nu ascultau de Iisus sau de apostoli, ei erau invatati sa isi scuture talpile si sa plece din acea cetate.
   In Coran scrie sa raspandesti islamul cu sabia la gat si sa fie ucisi toti cei ce nu asculta de Coran, care REPET, indeamna doar la OPUSUL INVATATURII LUI D-ZEU ELOHIM YHWH !

   CONCLUZIA: YHWH NU SE SCHIMBA, CACI S-AR NEGA PE SINE INSUSI SI S-AR FACE MINCINOS PE PROMISIUNILE SALE FACUTE TUTUROR SI PE INVATATURILE LUI CARE A SPUS CA SUNT VESNICE ! ;)

   Ștergere
  2. Citez "in acest studiu sunt prezentate exact citatele din Coran," mentionand ca afirmatia este gresita.Traducerea cartii Sfinte Coran,nu poate fi corecta in nici o limba daca nu citita in Araba.Coran-ul este cea mai veche carte sfanta, in care Surele sale sunt scrise cu mare atentie si credinta.Traducerea acesteia duce din pacate la interpretari erate.Citind mai departe am dat si peste acest raspuns compus din patru puncte si mare mi-a fost mirarea cand am citit punctul 3."in Coran nu vad decat indemnuri la crime si violenta precum a fost si criminalul si pedofilul de Mohamed !" Acest raspuns ma face sa las deoparte educatia si sa-ti spun ca esti un mare needucat si un ignorant.Iata de ce religia a fost dintotdeauna puctul de plecare al rezboaielor, pentru ca au existat si exista inca oameni ca tine, care poarta in suflet ura si prezumtie catre alte religii.Daca esti asa de a-tot-stiutor puteai sa-ti tii pentru tine aceasta mizera afirmatie.

   Ștergere
  3. Unde gasesti tu in text afirmatia pe care ai citat-o in ghilimele la punctul 3 sau oriunde altundeva?
   "in Coran nu vad decat indemnuri la crime si violenta precum a fost si criminalul si pedofilul de Mohamed !" ? UNDE O GASESTI ?

   AM SCRIS EU EXACT ACEASTA AFIRMATIE? Sa-ti fie rusine ca ma rastalmacesti, musulmanule. Poate de aceea a si ajuns religia voastra de groaza, in care copii sunt decapitati sau invatati sa se arunce in aer, raspanditi islamul in lume prin teroare, tereorism, etc.

   Uita-te doar pe youtube sa vezi sute de astfel de filme de te ingrozesti si apoi sa mai ai tupeul sa faci propaganda la religia voastra falsa inventata de Mohamed din motive politice. Dar Domnul sa aiba mila de tine ca sa vezi adevarul si nu minciuna in care te-au acaparat musulmanii tai !

   Ștergere
  4. Răspunsuri

   Ciudatenii din Coran 22 ianuarie 2016, 13:11
   Nu va suparati, dar am impresia ca dvs sunteti cel care nu v-ati citit nici macar Quran-ul dvs !

   1. YHWH NU SE SCHIMBA da la o perioada la alta, chiar daca face alte profeţii diferite de la un profet la altul. Asta este cu totul altceva.

   2. YHWH NU A DAT PROFETI IN AFARA ISRAELULUI, decat tot la evreii care locuiau in imprejurimi. Si asta tocmai pentru a nu se ingamfa nici un popor strain si nici pentru a NU INCURAJA schimbarea Legii Lui prin alte popoare păgâne.

   3. Atat in Biblie cat si in Coran scrie SA ASCULTAM DE IISUS (Yeshua). Dar VOI NU ASCULTATI ! Iisus invata mereu SA NE IUBIM UNII PE ALTII, iar in Coran nu vad decat indemnuri la crime si violenta precum a fost si criminalul si pedofilul de Mohamed ! Iata ceea ce ai afirmat si am copiat eu.Musulman sau nu, sunt contra prezumtiilor odioase legate de religie.Viata cotidiana a musulmanilor nu este cea relatata pe youtube sau cea descrisa de mas-media si ca in orice tara si religie sunt din pacate si parti negative,dar pana la a afirma ca musulmanii si religia islamica este egala a terorism i-mi pare o aberatie occidentala. Iar daca nu ai scris tu aceste fraze " iar in Coran nu vad decat indemnuri la crime si violenta precum a fost si criminalul si pedofilul de Mohamed !", comentariul meu antecedent este adresat persoanei care a scris-o.Mie imi rezulta ca este raspunsul tau la comentariul lui Tisan Stefan 22 ianuarie 2016, 00:18 In ceea ce priveste ca,Domnul sa aibe mila de mine,la fel urez si eu celora care vad doar ura si nedreptate in religia islamica.

   Ștergere
  5. Foarte interesant si exact articolul ,, Ciudatenii din Coran ,, Nu ma mir deloc de reactiile altor comentatori.
   Biblia este exacta , fara blasfemii. Dumnezeu este
   Unul , indiferent de denumirile altor culte !!!!!!!!

   Ștergere
  6. @ Anonim
   Nu compara te rog un comentariu, cu studiul de mai sus. In studiu nu am afirmat asa ceva, iar concluzia privind învăţăturile voastre, este cu totul altceva. Caci in Coran, ca si invăţături, nu se găseşte decât violenta si aberatii. In Biblie toate lucrurile sunt bine gândite de Creator, au continuitate şi nu schimbate precum in Coran. Ele sunt ordonate si cu indemn doar la dragoste si bunatate cu o rânduială înţeleaptă, căci Creatorul nu se schimbă precum in Coran. Adică să treacă de la dragoste la violenţă şi nici Legile Sale nu le schimbă cu unele fără pic de logică !

   1. Urmaşii Lui Iisus va iubesc, va gazduiesc, va dau ajutoare sociale, va lasa sa va exprimati falsa voastra religie etc.

   2. Urmaşii lui Mohamed insă, (nu toţi bineinteles), interzic Cuvantul Creatorului, persecuta crestinii si orice alta religie, comit acte de violenta cruntă chiar si faţă de propriul popor, comit acte de tereorism, vandalism, atentate sinucigaşe inclusiv cu copii, răspândesc islamul doar cu sabia la gât, o mare parte nu muncesc si vor doar ajutoare sociale si creaza probleme foarte mari ori unde se găsesc ei in lume.

   CONCLUZIA: ce alte exemple mai evidente doreşti despre falsa religie inventată de Mohamed?
   Tu ai citit cine a fost Mohamed si cu ce scop s-a inventat islamul? Habar nu ai, sincer ! ;)

   Ștergere
  7. Cu cat citesc raspunsurile tale, cu atat imi comfirmi cat sunteti de minusculi in gandire.

   1) “Urmaşii Lui Isus “ si “ Urmaşii lui Mohamed “,
   hamm,deja la aceasta afirmare ar trebui sa nu mai raspund,dar e peste puterile mele sa ma abtin. Atat Isus cat si Mohamed, au fost profetii alesi de Allah=Dumnezeu,(unde nu exista al nostru si al vostru, fiind alesii Domnuluiu ci nu ai nostri,umanii) in Sfantul Coran sunt scrise numele atat a lui Isus cat si a lui Mohamed.Profanand numele lui Mohamed,profanezi vointa lui Dumnezeu=Allah.
   “Urmaşii Lui Iisus va iubesc, va gazduiesc, va dau ajutoare sociale, va lasa sa va exprimati falsa voastra religie etc.” imi pare o afirmare patetica la care nici nu se merita sa ma opresc.

   2) “Urmaşii lui Mohamed insă, ...o mare parte nu muncesc si vor doar ajutoare sociale si creaza probleme foarte mari ori unde se găsesc ei in lume ”, aici as avea mult de replicat si de comparat cu viata occidentalilor ,dar consider ca nu e cazul sa intru intr-un subiect nesemnificativ. Sti desigur proverbul romanesc ” Vezi-ti de barna din fata ta si nu cauta paiul din ochiul vecinului”

   3)“cu ce scop s-a inventat islamul?” Voi sunteti convinsi ca Islamul a fost inventat?

   Concluzia ta finala ma face sa surad si te intreb: da tu cum si de unde ai citit “adevarul” despre viata lui Mohamed,cunosti cumva Araba? Aici as vrea sa revin putin la primul meu comentariu,unde am specificat ca, pentru a cunoaste si intelege Sfantul Coran in adevaratul semnificat al cuvintelor, trebuie citit in limba materna,pentru ca orice traducere este interpretativa si nu pot fi intelese cuvintele care “incita la violenta si razboi “ doar substragand pasajele care contin aceste cuvinte ,fara sa intelegi semnificatul intregii Sure. E clar ca e mai usor sa iei piatra in mana si sa o arunci catre cel care crezi ca e vinovat, decat sa intelegi daca e cu adevarat vinovat. Se vede ca nu ai citit cu atentie primul meu comentariu,fiind orbit de ura si prezumtie, te-ai oprit doar peste frazele ce te-au facut sa te simti ofensat,asa cum cititi Coran-ul si va opriti doar peste frazele ce voi vreti sa le interpretati in maniera erata. Si ca sa inchei comentariul meu, sti ca scrisul de tipar pe social network este egal cu a urla? Am observat ca, pentru a te face inteles ( chiar daca nu aveai dreptate) ai folosit scrisul de tipar, fiind si asta un mod de agresivitate,de violenta. Rasa umana are in DNA violenta si agresivitatea, care stie sa si-o controleze mai mult si care mai putin. Fiecare este liber sa creada si sa interpreteze religia in mod personal,sau mai bine zis cum i-a fost relatata si invatata, dar cand numele lui Mohamed sau a oricarui alt discipol este profanat, permite-mi sa-ti spun ca, tot ceea ce ai scris tu in “acest studiu” pierde din valoare si nu are credibilitate. Iti doresc o zi buna.

   Ștergere
  8. 1. Alah si Coranul este o inventie inspirata din Biblie. E si dovedit, asa ca nu are rost sa mai si continui aici.
   Daca tot scrie de Iisus in Coran, de ce nu cititi Biblia sa vedeti si ceea ce va invata El.

   2. Daca viata occidentalilor este mai depravata si fara frica de D-zeu, care e problema musulmanilor? Occidentalii nu au treaba cu voi musulmanii, ba mai mult ca v-au primit cu bratele deschise si acum le vreti viata.

   3. Nu trebuie sa cunoastem limba araba ca sa cunoastem istoria unui popor sau a unei persoane sau sa vedem cum se comporta acestia in lume, doar pentru ca asa ii invata Coranul.

   Apropo: Eu pe Iisus nu il vad cum ar decapita oameni nevinovati, dar pe Mohamed al tau il vad in stare, caci asa a facut toata viata lui !

   Ștergere
  9. Ai uitat de cruciadele in numele credintei? Ce istorie stii tu? Doar aia care-ti convine?? Copii, femei,batrani..inchisi legati arsi torturati,omorati pt a trece la crestinism. Nu sustin nici o religie,credinta in Dumnezeu mi-o port in suflet si incerc sa ajut daca pot iar daca nu, imi vad de treaba mea.In numele lui Isus multi oameni nevinovati au murit. Religia e doar o forma de manipulare a maselor. Credinta e cea care conteaza.

   Ștergere
  10. @ Ramona
   Cruciadele au fost facute de Vatican si nu au nimic a face cu invăţăturile creştine. Oamenii au fost mintiţi sa lupte pentru o cauza crestina, care de fapt nu era crestina. Iar cei ucisi de Vatican in inchizitii, cruciade si nu numai, erau ucisi pentru ca nu-si inlocuiau credinta adevarata in Mesia, cu noua credinta falsa si rastalmacita a Vaticanului. Practic, pentru ca nu aduceau supunere Papei si nu pazeau legile duminicale si cele impuse de Vatican prin conciliile lor si nu numai. Dar ce legatura are credinta păgână a Vaticanului cu adevaratul crestinism sau iudeo-Mesianism-ul păzit de Iisus si de apostoli ?

   Apropo: Mesianismul sau iudaismul mesianic, nu este o secta, ci doar invataturile iudaice plus credinta in IIsus, asa cum au facut si apostolii si primii lor ucenici.
   In rest argumenteaza bine ceea ce scrii, daca te lauzi ca ai citit Biblia, Quranul, istorie etc. Caci nu ai inteles mai nimic, nu te supara.

   Ștergere
 8. Citez :„Dacă e s-o spun pe şleau, motivul pentru care nu există mulţi cercetători de ţinută care cred în «lipsa de greşeli» a Bibliei este deoarece, o spun cu tot respectul, nu este o teză care să poată fi susţinută. Biblia este plină de contradicţii, şi da, de greşeli.[21]”
  —Robin Ngo, Bible Secrets Revealed. Robert Cargill responds to viewers’ questions on the History Channel series”

  Sau:
  Aceste afirmaţii pot fi testate în mod ştiinţific prin studiul transmiterii şi coerenţei logice a Bibliei. Despre copierea Bibliei:
  „Dacă cineva vrea să susţină că Dumnezeu a inspirat fiecare cuvinţel al scripturii, ce rost ar avea asta dacă nu avem cuvintele originare ale scripturii? În anumite locuri, aşa cum vom vedea, pur şi simplu nu putem fi siguri că am reconstruit cu acurateţe textul original. Este cam greu să ştii ce înseamnă cuvintele Bibliei dacă nici măcar nu ştim care sunt cuvintele ei!

  Si inca:
  „Prima întrebare era dacă Moise putea fi într-adevăr autorul celor Cinci Cărţi ale lui Moise, din moment ce ultima carte, Deuteronomul, descrie în mod foarte detaliat timpul precis şi împrejurările proprii morţi a lui Moise. Alte incoerenţe au devenit rapid clare: textul biblic era încărcat cu paranteze literare care explicau numele antic al unor locuri şi remarcau în mod frecvent că dovezi ale faimoaselor evenimente biblice erau disponibile « până în ziua de azi ». Aceşti factori i-au convins pe unii cercetători din secolul al XVII-lea că cel puţin primele cinci cărţi ale Bibliei au fost alcătuite, amplificate şi înfrumuseţate de editori ulteriori, anonimi şi de revizori din secolele care au urmat.

  Spre sfârşitul secolului al XVIII-lea şi preponderent în cel de-al XIX-lea mulţi cercetători critici ai Bibliei au început să se îndoiască de faptul că Moise ar fi avut ceva de-a face cu scrierea cărţilor Pentateuhului; ei au ajuns să creadă că Biblia era în mod exclusiv opera unor autori târzii. Aceşti cercetători au arătat ceea ce păreau drept versiuni diferite ale aceloraşi poveşti din cărţile Pentateuhului, sugerând că textul biblic era produsul mai multor scriitori care puteau fi astfel recunoscuţi. O citire atentă a cărţii Genezei, spre exemplu, a demonstrat două versiuni contradictorii ale creaţiei (1:1-2:3 şi 2:4-25), două genealogii foarte diferite ale urmaşilor lui Adam (4:17-26 şi 5:1-28), şi două poveşti separate şi rescrise ale potopului (6:5-9:17). În plus, erau zeci de dublete şi uneori chiar triplete ale aceloraşi evenimente în poveştile călătoriilor patriarhilor, Ieşirii din Egipt şi dării Legii.[25]”

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Biblia

  Iar aici:
  "Se poate spune că Mahomed a fost un om al timpului şi locului în care s-a născut (de aceea biografia lui şochează atât de mult persoanele trăitoare în secolul 21 şi care nu sunt educate în morala islamică), însă în acelaşi timp şi-a depăsit în anumite privinţe epoca, aşa cum arată anumite reforme pe care le-a introdus cu religia lui în societatea tribală a Arabiei secolului al 7-lea."

  Incheind aici, am nevoie de o lamurire.Spune-mi te rog daca aceasta afirmatie este corecta:
  "Creștinii cred ca Isus Hristos este Dumnezeu, musulmanii nu cred asa ceva, deci nu se roagă la același Dumnezeu."

  RăspundețiȘtergere
 9. Stimate "Anonim". Ca sa va raspund punctat la cele scrise de dvs:

  1. Nu-mi dati va rog citate din wikipedia, deoarece ORICINE poate scrie si/sau modifica ceea ce scrie acolo, inclusiv eu sau dvs.

  2. Cei ce vor sa conteste Scriptura, s-au dovedit mereu a fi iezuitii, masoneria si in general opozantii crestinismului si ai iudaismului.

  3. Cat despre contradictiile Biblice, aici pot veni cu cateva explicaţii.

  - Torah (primele 5 cărţi ale lui Moise) au fost confirmate ulterior atât in Tanakh cât si de către istorici, mai putini cei amintiţi mai sus.

  - In Geneza, nu apar contradicţii la cap. 1 si 2, doar că descrierile din cele 2 capitole sunt diferite. Adică nu se contrazic reciproc, dar se pot completa perfect una cu alta.

  - In plus, sa nu uitam ca sunt relatari ale unor evenimente Biblice scrise de către autori diferiţi si care fiecare poate omite ceva sau îşi aminteşte alte detalii faţă de alt autor.
  Dar asta nu schimbă DELOC evenimentele principale sau învăţăturile sacre.

  4. Sunt multe de povestit despre motivele care au dus la crearea islamului de către iezuiţi, si de ce anume s-au folosit ei de un mare criminal din acea vreme pe nume Mohamed, ca să fie promotorul acestei noi religii.

  5. Si ca să-ti raspund la intrebare, aici creştinii sunt impărţiti in două.

  - Majoritatea cred că Iisus (Yeshua) este Fiul Lui D-zeu (Elohim YHWH), căci aşa spune Scriptura in zeci de locuri, atât in Tanakh cât şi in Noul Legământ. Şi nu FIU cum avem noi oamenii, ci cum spune Apocalipsa 3:14 ca Iisus este Inceputul Zidirii Lui D-zeu:
  "Îngerului Bisericii din Laodiceea scrie-i: "Iată ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios şi adevărat, Începutul zidirii lui Dumnezeu:..."

  - Alţii spun că este D-zeu intruchipat, aşa cum a mai făcut-o deja D-zeu când i S-a ratătat lui Avraam cu incă doi ingeri SUB FORMĂ UMANĂ (de două ori in 2 ani ! ) si au fost găzduiţi de Avraam si de Sarah.

  RăspundețiȘtergere
 10. Ar fi bine ,spre binele tau si al cititorilor tai, sa nu mai incerci sa-ti dai cu parerea despre texte religioase pina nu esti sigur(a) ca ai inteles exact la ce se refera!O interpretare strict "ad literam"este pierdere de vreme si sminteala de minte !Spre exemplu si in vechiul testament se spune cum Dumnezeu ii pedepseste pe evrei pentru ca nu i-au respectat cerinta de a-i extermina pe locuitorii din "tara fagaduita"(inclusiv copiii) deci nimic nou sub soare !Pt documentare ar fi bine sa vezi ce i se spune lui Arjuna in acest sens !Si misia lui Iisus nu a fost cea pe care o descrii tu acolo...Iisus a venit pentru a deschide Pecetea a sasea a Cartii Vietii(adica Agnia Chakra)!Aceea s-a intimplat cind a fost rastignit !Ok?.Mai vezi si ca scrierile sfinte nu apartin sfintilor care au propovaduit ,STRICT ORAL, invataturile ci unor discipoli care au inteles ,de regula, si altceva decit trebuia sau au adaugat de la ei prostioare !Nici Iisus,nici Moise,nici Mahomed,nici Socrates n-au SCRIS ...erau ANALFABETI=n-aveau STIINTA ,aveau CUNOASTERE a tot si a toate !Legile i-au fost date lui Moise gata scrise !Vezi ca in Coran se spune ca trebuie ucise ISPITELE si gindurile si conceptele care te duc cu gindul la tagaduirea legii !Deci...nu te repezi sa critici ceeace nu intelegi !Multumesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dragă "Anonim" !

   1. Spre deosebire de tine, am citit atentă şi Tanakh-ul si Quran-ul si istoria religiilor etc, iar părerea mea este una după studii indelungate de cca 25 de ani.

   2. Pentru ca ereii nu au ascultat de Domnul de a scapa de locuitorii Ţării Canaanului, un popor sodomit, idolatru şi păgăn, poporul evreu suferă şi astăzi din cauza aceasta, că nu a scăpat când trebuia de ei.

   3. Ai studiat şi tu un pic de hinduism sau de yoga, ca sa ajungi la sărăca ta părere că Iisus si Moise erau analfabeti. Mohamed, da, era dovedit un analfabet. Dar Moise a trăit la casa faraonului care erau printre cei mai invăţaţi din lume la acea vreme.
   Cât despre Iisus, nu cred ca mai are rost sa vorbim, căci El stă chiar la originea tuturor celor văzute si nevăzute alături de D-zeu YHWH.

   CONCLUZIA: Dacă ceilalţi nu sunt de acord cu săracele tale cunoştinţe, asta nu inseamnă că ei nu înţeleg !

   Ștergere
  2. Nu inteleg cum cineva care are pretentia ca este un om religios poate fi atit de intolerant incit sa jigneasca pe cineva care-I vrea binele !Si mai vorbim de intoleranta musulmana !Ceeace am scris eu s-a vrut un fel de a atrage atentia ca ..le roi est nud !Daca chiar vrei sa intelegi scrierile vechi evreiesti este absolut necesar sa studiezi si zicerile kabalah , Talmudul spre exemplu nu-i de mare ajutor !Istoria religiilor este “apa de ploaie”, o prezentare a unora care nu se stie cit au inteles din ceea ce prezinta !Coranul a fost scris de Ali ,ginerele lui Mahomed , acest Ali avind citeva trasaturi nu tocmai sfinte !Nu inteleg de ce nu incerci sa gasesti asemanarile dintre cele doua invataturi !Spre exemplu Mahomed spune ca nu orice profet este trimis(rasul) al lui Dumnezeu si acelasi lucru il spune si Dumnezeu lui Aaron cind il cearta pentru incercarea de a-l inlocui pe Moise.Ceea ce este comun tuturor religiilor apartine sigur invataturilor sfinte….deosebirile sunt introduse de oameni !Si acum daca-mi dai voie o sa incerc sa-ti raspund punctual insinuarilor tale legate de..saracia mea de cunostinte:
   1.Nu ma indoiesc de faptul ca ai citit tot ceea ce spui ,problema este ca …n-ai prea inteles corect ce se spune acolo.Sa-ti dau un exemplu din “Eclesiastul” care vorbeste despre faptul ca femeia este cea mai mare otrava pentru barbat pt ca la citeva versete departare sa spuna “ bucura-te de femeia pe care ti-a dat-o Dumnezeu” !Imi traduci te rog ?Hai sa-ti spun opinia mea :femeie=dorinta !Deci dorinta este cel mai mare dusman al omului daca nu este o dorinta curata, adica data de Dumnezeu !Si toate scrierile contin asemenea mesaje !
   2.Spui ca poporul evreu sufera pentru ce n-au facut tovarasii lui Moise !Total gresit ,evreii astazi sufera pentru ceea ce si-au asumat Anna si Caiafa cind au cerut uciderea lui Iisus spunindu-I lui Pilat ca iau asupra lor si a urmasilor lor singele acestuia !
   3.’Saraca” mea parere despre Iisus este formata nu dupa scrieri din hinduism si yoga(desi nu vad sa fie mai rele decit altele!) ci dupa evanghelii ,multe evanghelii nerecunoscute de oficialii bisericilor pentru ca…pentru ca asa au vrut ei !Ei niste unii care abia au auzit despre Iisus dar isi permit sa hotarasca ce este si ce nu este “in spiritul invataturilor “Lui !Maare ironie sa hotarasti ca evanghelia medicului Luca ,care nu l-a cunoscut pe Iisus este mai adevarata decit a lui Toma .cel care I-a pipait palmele lui Iisus !
   CONCLUZIA: Domnul Iisus nu a venit sa aduca o lege noua ci s-o implineasca pe cea veche , a spus-o chiar El dar tu o descoperi dupa zeci de ani de studiu !El a spus ca Legea se reduce la doua concepte clare citind din legea veche :”Asculta Israele Domnul Dumnezeul tau este UNUL” si “Sa-l iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti “ si…punct !Si aici traducatorul Noului Testament a gasit de cuviinta sa-si aduca pretiosul aport scriind ‘Domnul Dumnezeul tau este unul singur” dind dovada ca n-a inteles nimic din aceasta zicere si mai mult , schimbind tot sensul invataturii !
   Deci a citi mult nu inseamna a intelege !
   Si nu, nu m-am suparat pentru ca m-ai tratat cu atita “toleranta” pot sa discut cu tine pina intelegi ca aspectele superficiale n-au nici o importanta dpdv spiritual,pierzi mult timp cautind sa vezi care profetii s-au implinit si care nu !La ce te ajuta ?Te indoiesti de Dumnezeu si cauti toiag de sprijin in maruntisurile astea ??

   Ștergere
  3. Buna seara Anonim,
   Imi cer scuze daca te-am facut sa te simti ofensat, dar am actionat in raport cu textul tau anterior. Dacă tu continui să sustii niste aberatii gen : Moise si Iisus erau analfabeti, atunci poate intelegitude ce amscris ca vorbesti pripit si fara sa gadesti.Ti-am explicat mai sus de ce nu poate fi asa.

   Sa-ti raspund si eu intocmai si punctual la intrebari.

   1. Kabala trebuie exclusa, chiar daca este o religie foarte veche, caci tot astfel putem sa amintim si de alte religii vechi dar păgâne.

   2. Da, Eclesiastul, arata ca femeia poate fi si o bucurie pentru barbat, dar si o otrava in acelasi timp. Este greu pentru unii sa inteleaga, dar nu insist aici.

   3. Cat ceea ce ai scris tu despre Ana si Caiafa, este partial adevarat. Adica nu complet. Evreii sufera oricum pentru ca au luat sangele Lui Iisus asupra lor, dar si D-zeu spune catre Moise ca daca evreii nu asculta de El si de Legile Lui, vor fi blestemati in veci. De aici si neascultarea lor cand YHWH le cere sa-i alunge pe păgânii canaaniţi din tărişoara care a dat-o apoi evreilor.

   4. Daca tu pomeneai de chakre, stii bine de unde provin ele.

   5. Nu toate evangheliile descoperite sunt autentice si nu se cunosc autorii lor, caci nume la evrei gen Toma, Kifa sau Matiyahu, etc ,sunt foarte multe. Multi chiar au incercat, cu ajutorul romanilor, sa scrie evanghelii apocrife tocmai pentru a-i dezbina şi băga in ceaţă pe crestini.

   6. Luca afost un ucenic a lui Iisus si ulterior Pavel il mentioneaza ca un mare evanghelist alaturi de el. Dar acel Toma, nu este certificata evanghelia ca ar veni tocmai de lael. Dar cum oamenii sunt cautatori de senzational, tocmai de aceea au gandit-obine si cei ce s-au repezit s-o scrie.

   7. Ai scris mai sus: "Domnul Iisus nu a venit sa aduca o lege noua ci s-o implineasca pe cea veche , a spus-o chiar El dar tu o descoperi dupa zeci de ani de studiu".

   Pai vezi vezi si tu ce scrii aici? Tocmai pentru rastalmacitori ca tine am scris eu studiul. Tu stii ce inseamna a IMPLINI ? Inseamna a executa, a indeplini, a face. E exact cum spunea si D-zeu in zeci de versete:"Impliniti poruncile Mele". Deci a implini niste Legi sau porunci = a le face, a le executa. Cauta in DEX ce inseamna a implini. Dar nu a implini o profetie, care este altceva. Ci a implini o lege.

   Iisus a implinit Legea, adica a tinut-o, a respectat-o, doar ca ne-a facut pe noi s-o intelegem mai bine si s-o puna in inimile noastre asa cum spune YHWH despre Noul Legamant in Ieremia 31:31-33.

   8. Daca doresti, am sa te ajut sa intelegi mai bine ceea ce citesti si sincer nu ma supara acest lucru.

   Toti am fost la inceput ca tine, de aceea te inteleg.

   Ștergere
 11. @Anonim

  Buna. Am vazut ca ai scris doua mesaje in care doresti sa continuam discutia de mai sus. Dar ca sa nu facem chat aici si sa plictisim lumea cu Kabala sau alte subiecte care pot fi pentru unii interesante iar pentru altii nu, poti sa-mi scrii in privat si sa continuam discutia acolo:
  codruta.moldovan1@gmail.com
  O zi buna.

  RăspundețiȘtergere
 12. Multumesc.
  Inainte de a continua discutia,te rog sa-mi spui care este grupul crestin de la care te revendici : ortodox,catolic,grecocatolic,baptist,etc.
  Te rog !
  Multumesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu mai am grup religios ca sa fiu indoctrinată si sa iau la pachet tot ce vine din America, căci fiecare cult religios are de urmat obligatoriu o doctrină. Primii crestini care L-au urmat pe Mesia, au fost iudeii si astfel s-au numit IUDEI MESIAnici.
   Dar cum nu sunt evreică, respect aceleaşi Legi şi invăţăturile mesianice ale Lui Mesia Yeshua (Iisus) primite de la YHWH, care repet sunt aceleaşi dar mai bine inţelese.

   Practic Legile din Tanakh si din Evanghelie sunt aceleaşi dar mai bine explicate, adica sa le puna doar in inimile noastre conform Noului Legamant din Ieremia 31:31-33 si nu sa vina cu alte legi, alte porunci, alti profeti mincinosi gen Mohamed etc.

   Până in sec XIX, cand au exportat americanii multe culte religioase si avantajos financiar pentru ei si până să le modifice Vaticanul si sora ei mai mare ortodoxia, era o singură credinţă si aceeaşi învăţătură de la YHWH.

   O zi bună !

   Ștergere
 13. Am inteles ,esti Yehovista !
  Multumesc .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1. Daca ti-am scris mai sus ca NU am nici o apartenenta religioasa, vrei sa spui ca sunt mincinoasa? De unde ai inteles tu asta? Că am scris YHWH (Yahweh) ? Nu am scris Iehova, ci Yahveh; caci acesta este numele Lui din ebraica sau ElShadai sau Elohim. Poti intreba orice preot ortodox sau catolic sau rabin sau evreu de rând sau oricine a mai studiat cât de cât. Sau iti arat transcrierile ebraice cu semnificatia respectiva daca vrei. Sau gasesti pe internet.

   2. La fel si pentru Iisus. Nu il chema cu nume grec, caci evreii la nastere nu primeau nume grecesti si nici nu se putea traduce Iisus (care nu inseamna in traducere nimic) din Yehoshua sau Yahushua si care inseamna D-zeu este salvare. (Yah = D-zeu / Shua = Salvare)
   Aproape toate numele la evrei au o denumire, adica se pot traduce ca la indienii americani.
   Sunt multe de detaliat aici.
   O zi buna.

   Ștergere
 14. Bun,si ce inseamna atunci,tradus,YaHWeH ??Elohim este o forma a lui Alh/Him(mama/tata)sau UNUL sau TOTUL indivizibilul!Si Mahomed n-a fost mincinos deloc,el spune clar cine este si din cine se trage,ca origine, si nu are pretentia sa-i ia locul cuiva !Ti-am explicat in mesajele anterioare despre ce-i vorba !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1. Elohim in ebraica אֱלהִים inseamna D-zeu, dar poate fi si la forma de plural, dar explicata si de ce apare in aceasta forma.

   2. La YHWH, numele originar a Lui D-zeu, sunt 4 litere in ebraica care se scriu asa: יהוה si inseamna (citite de la dreapta spre stanga, caci asa se citeste in ebraica), inseamna "Eu sunt cel ce sunt" sau "Eu sunt Cel ce va fi".

   Acesta este Numele (HaShem-ul) Lui, pe care evreii il pronunta de mii de ani si nu au importat denumiri de la zeitatile păgâne gen: God, Got, zeu sau (Dumne)zeu sau derivatii din acestea, caci numele Său cel sfânt nu poate fi asociat cu numele zeitatilor păgâne.

   3. Mohamed (Muhammad), dovedit istoric a fost:

   - un criminal ( a ucis cu sabia chiar si subordanati de-ai lui de frică să nu-l detroneze, a scos cu sabia prunci afara din burta mamelor inainte să se nască, a raspandit islamul doar cu sabia la gât si prin teroare aşa cum fac si urmasii lui in ziua de azi etc)

   - un pedofil (s-a culcat cu Aysha cand aceasta avea doar 9 ani), a

   - un mincinos, căci a inventat islamul din anumite motive politice si ajutat de unii co-autori ai Coranului si inclusiv de Vatican să creeze ceva concurenţial pentru evreii pe care-i urau majoritatea popoarelor. Asa a marturisit un mare cleric de la Vatican, dupa care a fost gasit ucis in conditii misterioase.

   Ștergere
  2. Oricum Mohamed (Muhammad) a inventat ca a avut o viziune divina in care i se cerea sa scrie o carte exact contrar poruncilor Lui YHWH, iar acest lucru nu poate s-o facă decât insuşi satana.

   Ștergere
 15. Alea cu Muhammad sunt povesti istorice spuse de niste unii care vor sa fie doar ei stapinii lumii !Ca si inventia cu Petru care ar fi fost "uns" de Iisus ca urmas al lui pe pamant !De fapt Iisus i-a spus "tu urmeaza-mi mie" in sensul de urmeza invataturile care ti le-am dat nu "fii mostenitorul meu"!Si i-a spus asta pentru ca Chifa era cel mai slab in credinta ucenic al lui!Si l-a numit chifa nu cu intelesul de "piatra unghiulara a credintei" ci cu sensul de "impietritul"=imposibil sa-l inmoaie credinta !S-a si vazut asta cit de usor s-a lepadat de Mantuitorul !
  Cit despre YHWH, corect nu este "Eu sunt cel ce sunt" sau "Eu sunt Cel ce va fi" ci "Eu sunt TOT CEEA CE EXISTA".

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1. Istoria lui Muhammad este dovedită, asa că nu stiu daca are rost să mai punem aici toate scrierile cronicarilor si ale istoricilor despre adevărata viaţă a lui. Se vede si dupa urmasii lui, cine a fost practic invatatorul lor.

   2. Nimeni nu sustine ca Petru ar fi piatra din capul unghiului, ci este dovedit Biblic ca este vorba de Yeshua (Iisus).

   3. Petru a fost unul dintre cei mai credinciosi apostoli a Lui Yeshua. Cand au fost intrebati apostolii, cine cred ei este El, doar Petru a spus ca este Fiul Lui YHWH, chiar daca s-a lepadat de frica impreuna cu toti ceilalti la arestarea Lui Yeshua.

   4. Traducerea ta la final despre cele 4 litere ale Lui Elohim, adica a Lui YHWH, nu e sustinuta nici macar de rabini care cunosc bine sintagmele, aramaica si chiar ebraica veche.

   Ștergere
 16. Draga mea, credinta nu este "un dat" imuabil ce trebuie sa ramina la ce au spus rabinii unei anumite perioade !Iisus spune "copiilor mici nu le poti da mancare tare ".Asta o spunea atunci cind ucenicii cereau sa le spuna anumite lucruri si le mai spunea "nu puteti duce" asemenea explicatii !Te rog nu ramine inchistata in vechile scrieri,acestea sunt pentru mintea oamenilor din acea perioada,acum dupa 2000 de ani de la iluminarea mintii lui Adam Kadmon putem sa incercam sa "rontaim" si mancare mai tare .Despre Paraclet ce parere ai ?Iisus spunea ca va veni sa ne invete ! Se spune ca a venit , a lucrat si...a plecat !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga anonim,

   1. Yeshua (Iisus), a spus acest lucru cand apostolii erau la inceput de drum. Era si normal ca atunci nimeni nu putea intelege lucruri mai profunde, inclusiv cele ceresti si de aceea Iisus S-a limitat doar la hrana mai putin tare, exact ceea ce aveau nevoie atunci.

   Iisus i-a luat la inceput cu abecedarul, caci asa este si logic, iar apoi au inceput sa manance si hrana tare dupa ce s-au facut mai "mari".

   2. Hrana mai tare pe care o puteau s-o duca, era dupa ce au primit deja Duhul Sfant. Priveste si tu diferenta in invataturile apostolilor, inainte si dupa ce au primit Duhul Sfant si ai raspunsul tau acolo.

   Ștergere
 17. Da, concluzia mea este ca prin acest..blog sau ce-o fi el incerci sa te preamaresti pe tine cea care singura ai dreptate,singura intelegi legea din Biblie...dovada ?? Comentariile mele care te-au pus in incurcatura si nu ai stiut cum sa ma contrazici...le-ai ascuns(cenzurat) sub pretextul ca nu doresti sa faci chat cu mine,dar...ai continuat sa chat-uiesti pe teme care-ti convin !Dovada clara de buna credinta !Poti sa cenzurezi si mesajul asta pt ca chiar nu ma intereseaza sa...sa"fiu publicat" !Multa sanatate si nu mai fa comparatii intre Iisus si Muhammad ,nu-si au rostul !Cel dintai a venit pe pamint doar cu doua puteri:cea a iubirii si cea a iertarii !Misia lui Muhammad este alta si nu poate face ce a facut Iisus !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu despre ce comentarii ti-au fost cenzurate?! Au fost doar cateva care nu aveau un limbaj politicos sau nu erau la subiect. In rest, iata-le pe toate ! Dar daca mai ai intrebari iti raspund, dar sa fie la subiect si anume despre pedofilul, criminalul si mincinosul de fals profet Muhammad !

   Ștergere
 18. Asta tu ai scris"Ciudatenii din Coran16 februarie 2016, 11:11

  @Anonim

  Buna. Am vazut ca ai scris doua mesaje in care doresti sa continuam discutia de mai sus. Dar ca sa nu facem chat aici si sa plictisim lumea "

  Despre Muhammad vorbesti cu atita convingere incit pare ca ai fost de fata cond a facut ce zici tu !
  Haide sa luam partea cu "criminal"pentru ca zici tu "a ucis cu sabia chiar si subordanati de-ai lui" asa o fi dar despre evreul David cel "prin gura caruia Duhul Sfant a rostit psalmii" ce parere ai ?El a dat dispozitie sa fie ucis cel mai credincios general al sau pentru ca...avea o nevasta frumoasa pe care David i-a luat-o !Criminal sau sfant ??De ce doar cei ucisi de Muhammad se "contabilizeaza"? Care este criteriul dupa care se poate stabili ca Muhhamad este un...fals profet ?Si ...cine esti tu ca sa judeci niste profeti ?Cine te-a numit judecatorul profetilor ?Cu ce autoritate faci asta ?Sfantul parinte Arsenie Papacioc spunea ca numele lui Dumnezeu este :"Eu Sunt Acela care Sunt",Satana a dorit sa uzurpe puterea lui Dumnezeu si a inceput sa rosteasca :"Eu Sunt" si nu a mai reusit sa termine ce avea de gind sa spuna pentru ca a fost izgonit din Rai !EU SUNT este numele lui Satan si de cite ori spunem sau gindim EU SUNT ,chemam numele lui Satan !
  Ti-am mai spus :haide sa gasim punctele comune din scrierile sfinte si atunci sigur vom stii ca acelea sunt invataturile divinitatii,celelalte sunt de la oameni !Vad ca iubesti tare mult iudeii,..un rabin intrebat fiind despre principiul"ochi pentru ochi..." conform caruia puteai sa ucizi pentru a-ti razbuna o ruda , a spus :"sa nu ucizi, pentru ca tu nu vei putea stii daca in fata Domnului ,singele tau va fi mai rosu decit al celui ucis"...tu de unde stii ca ,in fata Domnului,parerea ta este mai corecta decit a altora ??Citeste,studiaza,invata ,dar...nu judeca pe nimeni pt ca nu tu esti JUDECATORUL !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa-ti raspund punctual:

   1. Nu trebuie sa fi in faţa unor evenimente ce au avut loc in trecut, caci au fost alti cronicari prezenti care au stiut sa scrie istoria acestei lumi, istorie pe care ai invatat-o si tu la scoala. Dar ma rog, musulmanilor in general nu le place scoala (nu este apropo la tine aici). La fel si cu crimele si pedofilia lui Mohamed, pe care nici imamii vostrii nu o neaga. Sunt reportaje pe youtube care confirma acestea.

   2. David, ca orice om, a gresit. Chiar Biblia spune despre acest pacat teribil a lui David, pacat de care si lui David i-a parut rău.

   In schimb D-zeu Elohim a spus ca fiecare faptă va fi sanctionata pentru fiecare om, chiar si pentru David.
   Adu-ti aminte ca David a suferit apoi mult pentru crima comisă, suferind cel mai tare pentru uciderea iubitului său fiu Absalom, chiar de către armata lui care nu i-au ascultat ordinele de a nu-l ucide. Deci Domnul nu lasa nepedepsiti nici chiar pe sfintii care mai gresesc. Doar Domnul nu greseste niciodata.

   3. Muhammad a fost un mare mincinos, deoarece:

   - nu au existat profeti in afara Israelului,

   - nici un profet nu a spus din partea Lui Elohim YHWH, alte Legi sau să le nege pe cele existente, sau sa adauge altceva decat a spus El până la Iisus cu 600 de ani in urmă.

   - nici un alt profet nu a vorbit din partea Domnului sa ucidem, sa pedepsim, sa schimbe Shabbat-ul, sarbatorile sfinte, sa urasca poporul evreu etc.
   Doar Satana a facut mereu aceste lucruri.

   - chiar Biblia ne avertizeaza ca vor veni invatatori mincinosi care vor preda altceva decat este in Biblie, ca va veni si un alt profet mincinos care va fi unul mare de tot care este descris si in Apocalipsa, si ca va fi distrus odata cu fiara apocaliptica.
   Tot Biblia mai spune si ca va veni un alt Mângaietor care este DUHUL SFANT, iar altii vor pleca urechea la alte invataturi ale unor falsi profeti, invataturi ce contravin cu Sfanta Scriptura. Exact ce face Coranul.

   4. Numele Sacru este intr-adevar YHWH, "Eu sunt Cel ce Sunt" sau "Eu sunt Cel ce voi Fi". E mai mult de discutat aici cu traducerea exacta din ebraica veche.

   5. Domnul a spus intr-adevar "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte". Dar nu a spus asta decat in a LIMITA DORINTA OMULUI DE RAZBUNARE, caci setea de razbunare a omului era mai mare decat fapta comisa. In plus, Domnul a mai spus asta si din faptul ca oamenii nu se mai temeau deloc de Domnul si sa aiba totusi o Lege reper ca sa mai opreasca sodomizarea acestei lumi.

   6. Domnul nu a spus niciodata sa ucizi evrei sau crestini care traiesc pasnici, credinciosi. Nici chiar pe strainii păgâni care traiau pasnici. Domnul a spus chiar sa-i iubim, dar numai faptele lor sodomite sa fie excluse din societate.

   O zi buna in continuare !

   Ștergere
 19. Draga mea ...imamii nostrii...sunt preoti ortodoxi...pt ca eu sunt crestin ortodox,dar nu sunt habotnic ca sa spun spre exemplu ca au existat profeti doar in Israel !Eu incerc sa inteleg lucrarea Bunului Dumnezeu in calitatea lui de UNUL adica intregul ,adica "eu sunt cel ce sunt" adica altfel spus "eu sunt cel care chiar are existenta reala" !Adica inainte de israeliti nu a existat Dumnezeu,lumea dinainte de israeliti cine a facut-o si cine a "pastorit-o" ??
  Spui bine "Tot Biblia mai spune si ca va veni un alt Mângaietor care este DUHUL SFANT" dar tu cum iti vei da seama cine este daca ramai blocata in povesti despre iudei,alhim si yahweh ??Sa stii ca a fost pe pamint o fiinta care a spus ca este Mangaietorul si a invatat lucruri interesante si nu a negat nici un profet si a spus despre credinta exact ce spunea Sf.Apostol Iacob,fratele Domnului Iisus(a fost numit asa pt ca au fost crescuti impreuna de Maica Domnului) !
  A privi credinta prin prisma istoricilor si a oamenilor de stiinta este cea mai mare greseala pe care o poti face !
  Ai grija :"vai voua invatatorilor.."nu intra in categoria invatatorilor pina nu esti sigura ca ceeace inveti este strict corect !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1. Nu stiu cum esti tu crestin ortodox, caci la cum aparai tu acel pedofil si criminal Mohamed, imi este greu sa cred, dar ma rog ...

   2. D-zeu Elohim a vorbit intotdeauna prin evrei sau prin stramosii lor care isi au obarsia in Adam. Ca Adam nu era evreu pe acea vreme, asta este altceva, dar tot din neamul lui s-au ridicat toti profetii. Arata-mi tu un alt exemplu de profet din alt neam.

   3. Daca crezi Scriptura, stii bine ca oricine sau orice profet care vine de la Domnul, te invata invăţăturile Lui. Si nu te invata alte invăţături. Prin aceasta vezi ca Duhul Sfant continua lucrarea Mântuitorului dar pe aceeasi linie cu El.

   Orice "profet" care vorbeste exact opusul Bibliei, nu poate vorbi decât de la cel ce este mereu opusul Lui Elohim, adica satana ;)

   Ștergere
 20. Ma rog,nu vreau sa mai interferez in relatia ta cu Muhammad,ai o fixatie si..sa va fie de bine !
  Insa prostioarele cu "Dumnezeu Elohim" chiar nu le inteleg !Ai dreptate Dumnezeu Elohim asta a facut,dupa cum Dumnezeu Brahma a vorbit prin rishii,Zeul a vorbit grecilor prin Socrates,Dumnezeu Allah a vorbit supusilor prin Muhammad si prin dervisi,tibetanilor le-a vorbit prin Milarepa...etc.Si importanti nu sunt profetii ci TRIMISII lui Dumnezeu !Citeste acele mesaje pe care ti le-am trimis si le-ai trecut cu vederea , acolo vei gasi multe explicatii !
  Eu cred in Dumnezeu in primul rind si incerc sa inteleg scriptura raportata la fapte ! Spre exemplu din "Scriptura" face parte Psalmul 21 care are ca prim verset :"Dumnezeul meu,Dumnezeul meu,pentru ce m-ai parasit ?"...adica "Eli,Eli,lama sabahtani"?Adica faptic -strigatul lui Iisus pe cruce !Multi s-au grabit sa vorbeasca despre deznadejdea lui Iisus-omul atuncea cind era in suferinta !Fals !Prin aceasta invocare Iisus a spus ultima lui pilda,care era adresata carturarilor lui Israel,cei care-l rastignisera si care sigur cunosteau foarte bine TOT PSALMUL si priveau cu groaza cum,sub ochii lor, se desfasoara intreaga scena descrisa de versetele care urmau in psalmul respectiv,inclusiv aceea memorabila a sortilor trasi pentru camasa lui Iisus !Iosif din Arimateea ,membru al acelui Sinedriu,a fost unul care a ales sa-l urmeze pe Iisus dupa ce a vazut ce se intimpla !
  Este pacat daca tu alegi sa fii acel evreu care ingroapa talantul pentru a I-l da lui Iisus asa cum l-a primit !Vezi ca acela(cel care pastreaza talantul asa cum l-a primit) a fost apreciat cel mai putin de catre Iisus !El apreciaza pe cel dispus sa imbogateasca invatatura primita,pe cel deschis la minte care pe baza invataturii aceleia isi imbogateste spiritul si nu incearca sa ramina inchistat doar in litera "Scripturii" !
  Incearca si intelege !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. VREI SĂ ŞTII CUM ERAU INVĂŢĂTURILE BIBLICE ŞI MAI ALES ALE LUI LUI IISUS, PÂNĂ SĂ AJUNGĂ SĂ FIE RĂSTĂLMĂCIT DE ATÂTEA BISERICI ? CITEŞTE :

   www.salveaza-ti-viata.blogspot.com

   MERITĂ CITIT !

   Ștergere
 21. 5 carti a lui Moise..te rog documenteaza-te mai bine si nu du lumea in eroare...ai multe greseli..ti-o spun eu care am citit si Coranul si Biblia si Talmudul evreilor plus fff multa istorie. Aberezi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Argumenteaza te rog acuzele tale, caci probabil ai citit si tu ceva acolo, dar nu stim exact si ceea ce ai inteles, daca nu expui !

   Ștergere
  2. Codruța, religia despre care vrei să demonstrezi că e aberantă, nu e numai aberantă ci și retardată. Aș ucide orice adept al acestei religii cât și cei pe care o sprijină. Nu există o altă cale pentru lumea civilizată. Menționez că nu sunt creștin.

   Ștergere
  3. Eu sunt convinsă, ca şi ceilalţi creştini, că nimeni nu doreşte moartea celui rătăcit in intuneric, ci mântuirea acestuia.

   Ștergere
 22. De ce oare cautam sa intelegem ceea ce nu ne-a fost dat sa pricepem? Crede si nu cerceta! Prin asta D-zeu ne invata ca a cerceta poate insemna si pierzanie. Cine are urechi, sa auda! Roaga-te si ti se va deslusi! Iar aceste cuvinte nu sunt spuse la intamplare, sunt pline de inteles pt cine are intelepciune. Si iata ca la vremea de apoi, multi prooroci mincinosi se v-or arata. Stiinta, prorocii mincinosi, evanghelii contradictorii... si cel rau are putere asupra sufletelor slabe. Prin: crede si nu cerceta se spune totul. Noi nu avem de unde sa stim care dintre profeti vine de la D-zeu. Dar stim un lucru: D-zeu este, a fost si va fi. El ne-a trimis mielul pt jertfa ca prin sangele sau sa fim mantuiti. E simplu: ne rugam lui caci nici un profet nu ne poate mantui. Amin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca citim Scriptura de cap la coada, am vedea asemanari intre toate invataturile Lui D-zeu. Dar cand apare la o distanta de 600 de ani de la Yeshua (Iisus), un alt "profet" care calca in picioare tot ce a fost inaintea lui, si invata sa inlocuim dragostea si poruncile Lui D-zeu cu crime, ură, antisemism, pedepsire cruntă a femeii, virgine ca rasplata pentru tereorism etc, atunci nu-mi ramane sa cred ca satana incearca cu orice preţ să recâştige teren inainte ca sa fie stârpit de D-zeu.

   Ștergere
 23. Vad că coranul are multe lucruri luate din scripturile ebraice. Dar sunt povestite altfel. Sunt multe confesiuni,fiecare crede că are dreptate. Dar cum a zis Isus, pomul se cunoaște după roadele lui. Cea mai importantă porunca este de ați iubi aproapele si de a-l iubi pe Dumnezeu.Oricum numai singurul Dumnezeu are dreptul să-i judece pe oameni.Iar noi nu avem dreptul indiferent ce religie practica. Noi putem iubi oamenii, si putem evita sa le facem vreun rau

  RăspundețiȘtergere
 24. 1.@lucian andone-unde spune Dumnezeu "crede si nu cerceta"...eu am citit foarte mult din invataturile lui Dumnezeu date prin muulte religii dar..n-am gasit asa ceva !!??
  2.@Ciudatenii..-poti te rog sa dai cu exactitate locul din Coran unde scrie ca " sa inlocuim dragostea si poruncile Lui D-zeu cu crime, ură, antisemism, pedepsire cruntă a femeii, virgine ca rasplata pentru tereorism etc,"...interpretarea pe care o dau profitorii politici nu poate fi imputata profetului..nu crezi ??
  3.@Viola Iascerinschi-sunteti singurul credincios adevarat care a postat ceva pe aceasta pagina !Dumnezeu sa va ajute sa ramaneti asa !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @ Iosif Liviu

   Ai surele mai sus in text, ca sa nu le mai repet. Cele mai importante sunt trecute chiar cu rosu. Lecturare placuta.

   Ștergere
  2. O eschiva de mare maestru !Deci n-ati gasit in Coran tampeniile pe care le "predica"politrucii islamisti dar totusi il injurati pe Muhammad pentruca...este trendy,nu-i asa ??

   Ștergere
  3. @Iosif Liviu

   In Coranul inventat de criminalul si pedofilul de Mahomed, nu scrie sa INLOCUIESTI dragostea cu crimele, asa cum te exprimi tu. Ci scrie exact asa cum am copiat mai sus din cartea voastra, sa ucizi pe necredinciosii vostrii, sa umilesti femeia si celelalte aberatii despre post, Rai, etc.

   Acum ai inteles ca citatele de mai sus sunt copiate exact din cartea pe care o urmeaza toti fanaticii lui Mohamed?

   Si care ucid in continuare prin intreaga lume in numele profetului mincinos de Mohamed, descris inca din Biblie ca va veni.

   Ștergere
 25. @Iosif Liviu

  Draga Liviule. Daca tot ai trecut la islam, pentru ca nu citesti Scriptura, nici Coranul si nici macar rezumatul din studiul de mai sus, atunci nu ma fa sa-ti copiez ca la clasa I tot ce este trecut cu rosu mai sus in text.

  Si asta doar pentru ca-ti este lene sa citesti ceea ce este scris mai sus din simplu motiv ca ai mintea mai odihnita precum cei ce te-au racolat la islam.

  PS: Daca chiar nu stii sa citesti ceea ce este scris mai sus cu rosu sau nu te tin ochelarii, atunci spune-mi si ti le copiez cu caractere mult mai mari.

  RăspundețiȘtergere
 26. Fara supărare, cele citate de domnia ta sunt așa dar,poate,la primul înțeles. Acea CALE este,poate fi,una interioara,una pe care oricine trebuie să o ducă,poarte. Si da poate fi așa greu(ex.alcoolicul din om tre sa moara pt a se indrepta ,a învia iar la o viață bună,mai vie etc). Si Moise da un astfel de ordin intr-o seara iar pe dimineața cei mai mici cărora le-a spus au trecut prin sabie vro 30 de mii din a lor. Când Moise afla ce+au făcut se retrage a se ruga si-i cere lui Dzeu ...
  Biblia si coranul vorbesc în același timp:om-oameni;popor-popoare;unui tipar de om-tuturor tiparelor.vb.de a merge pe drum la propriu,de a merge pe drum la figurat.
  Numai bine

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ai inteles inca, ca Coranul este o inventie falsa, (mincinoasa, violenta, inventata de un pedofil si criminal - dovedit istoric, pe nume Mohamed) si inspirata dupa Scriptura la 600 de ani dupa Iisus.

   Ștergere
  2. Ati putea sa imi prezentati o dovada credibila a profetului Mahomed ca a fost pedofil si criminal?!

   Ștergere
 27. @ Selen Deniz

  Iata doar cateva dovezi de la imamii vostrii musulmani si de la alti musulmani care s-au convins de falsa voastra religie si care se convertesc deja cu sutele de mii la Adevaratul Creator YHWH si la Fiul Sau Iisus Hristos (Yeshua HaMashiach):

  http://www.youtube.com/watch?v=4Nx1z6nbKWE&NR=1

  Despre crimele lui Mahomed, urmariti si :

  http://www.youtube.com/watch?v=1-3pzRDvNNs&feature=related

  Aceste dezvaluiri despre ''adevarul despre cine a fost cu adevarat Mahomed'', a starnit o furtuna de nemultumiri in lumea araba pentru prezentarea chiar pe posturile arabe a adevarului despre Mahomed.

  https://www.youtube.com/watch?v=zFI1psOrOpI


  https://www.youtube.com/watch?v=QgFnAPodLQU

  RăspundețiȘtergere
 28. @ Selen Deniz

  1. Iar cat despre pedofilia lui cu Aysha, deflorand-o pe cand aceasta avea doar 9 ani, asta deja o stiu aproape toti musulmanii si gasesti orice imam sa-ti povesteasca despre aceste paţanii de ale lui Mohamed.

  2. Ai mai sus si linkul in care imamii cauta scuze ca asa e traditia la musulmani, precum la tigani, etc. Vezi ca sunt multe astfel de filme documentare pe youtube, in araba, engleza si nu numai si acceptate chiar si de unele posturi TV musulmane. Doar sa vrei sa le vezi.

  PS: Exista un proverb : "Ce se naşte din pisică, şoareci mănâncă".

  - Iisus fiind o persoana iubitoare, nu vezi crestini nicaieri in lume sa faca atentate tereoriste si nici sa ucida in numele Lui Dumnezeu sau a Lui Iisus.

  - Dar in schimb la criminalul de Mohamed, se observa clar ca si urmasii lui, sunt exact ca si invatatorul lor. Cum a trait el si cum i-a invatat, exact asa sunt si urmasii lor de astazi. Nu toti, dar sunt destui.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si in legatura cu Aysha, ea nu avea 9 ani si a fost ultima lui sotie, iar el o iubea

   Ștergere
  2. Aici ai dreptate. Aysha nu avea 9 ani, ci avea 6 ani cand s-a casatorit cu ea. La 9 ani, doar a deflorat-o si deja e arhicunoscut acest lucru.

   Ștergere
 29. Eu am o singura intrebare : Ce religie avea mahomed inainte sa devina sclavul diavolului ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai conteaza cat de pagan era inainte sa devina si mai pagan?

   Ștergere
 30. Nu mai stii ce sa crezi

  RăspundețiȘtergere

Toate comentariile necesita o moderare inainte de a fi publicate.